JARRY Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Witam! mam zamiar kupic 8RDA3i na revizji 3.3.moze ma ktos taka plyte?czekam na opinie.czy mozliwosci OC sa takie same jak w 8RDA3+?.dodam ze nie potrzebuje SATA ani FW wazna sprawa 8rda3i ma zasilanie 2 fazowe ktore jest podobno gorsze od 3 fazowego.o co tu k....a chodzi z tymi epoxami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ogolnie dobra ale nie do wysoakiego fsb , uwazaj bo rev 3.3 bywaj z dwu fazowym zasilaniem proca a to zle , jak chcesz cos dobrego do krecenia z dualem bez sata itd to za okolo 300 zl bier abita nf7 :] duze mozliwosci OC i jak najberdziej 3 fazy :] mozesz tez poszukac epoxow z 3 fazowym , moj epox ma 3 fazowe :) i fajnie chodzi , przy tym SS ma i firewire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Hym ta 8RDA3i to ekonomiczna wersja 8RDA3+ czyli bez bajerów, a wiec możliwości o/c powinny być takie sama i w dodatku SB powinien się mniej grzać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mam plyte 85da3 jak poznac czy mam 2 bub 3 fazy .????i czy to rormalne jak podczas obciazenia kompa z plyty wydobywaja sie jakies dziwne piszczace dzwieki tak jagby z jakis tranzystowrow albo sie myle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Co do piszczenie powiem tak miałem kilka płyt głównych oraz grafik co wydobywały z siebie jakieś piski właśnie podczas maksymalnego obciążenia. Ale oprócz tego nieprzyjemnego pisku nie zauważyłem jakichkolwiek problemów ze stabilności. Może po prostu masz wersje uzdolnioną muzycznie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 piszcza cewki , normalna rzecz przy ich obciazeniu , po czy mpoznac ze sie ma 3 fazy ??? policz mosfety kolo cpu podziel przez dwa i wyjdzie ci ilo fazowke masz dla proca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 VerB do nie wysokiego fsb tzn ile ? 250 ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 epox w granicach fsb230 chyba max , choc zadazaly sie anomalia typu rda3i i fsb 250 max stabilne :) chyba wiekszosc userow sie ze mna zgodzi ze epox nie nalezy do plyt oferujacych wysokie fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...