Kazik70 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Czy można odblokować cache w thortonach z 2004r ??? Mój thorton to 2000+ AQYHA 18 tydzień 2004r. Wiem że tą serją oznaczane są też Bartony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 poczytaj sobie topic o odblokowaniu cache ktory jest przyklejony :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Przeczytałem calutki :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Przeczytałem calutki :evil:no to ja niewiem czego nie wiesz ... chyba nie czytasz dokladnie bo jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz jednym ludzio sie udaje innym nie loteria ... ps a spytales tam :?: powożenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 spytałem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Thorton, Barton jeden shit… bosz… bierzesz schemacik i albo tniesz/łączysz albo wpychasz druty w socketa… nawet pisać mi się za bardzo nie chce… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Wiem jak to zrobić, chodzi tylko o to że znam gościa który miał Thortona 2400+ z tej serji z 2003 roku jemu procek padł po odblokowaniu cache :( Z tąd ten cały wątek. Ale dzięki wszystkim, chyba najpier zabezpiecze się finansowo a potem spróbuje zagrać w tą loterie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 To loteria 99% uda się lub nie uda się odblokować cache, ale zawsze pozostaje 1% przy którym procek może paść nie zależnie od serii. Takie jest życie, kto nie ryzykuje ten nie zyskuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 ja myśle że tej 1 % to dla tych co nie umią łączyć mostków i zapaprali grafitem wszystkie mostki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Polacy to zdolni ludzie ... niekoniecznie pozytywnie zdolni :wink: . Ja proponuje najpierw zrobić moda ołówkiem i jak cache bedzie działał bez problemu pociągnąć na stałe Elektoronem. Gdyby coś nie wyszło ciężko usunąć Elektron a ołówek można łądnie wyczyścić szczoteczką do zębów i pastą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 ja zawwsze zaostrzam ołowek na igłe , potem wpycham w mostek i kręce ołowkiem dotąd aż dziurka nie zapłełni się , potem daje krople lakieru do paznokci i jak działa to zmywam wszystko spiritusem i wlewam do mostka elektronu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Hym ołówek ma tą zaletę ze łatwo się go jak coś się spierniczy, pozbyć ale też nie jest zbyt trwały. Jak się boisz o CPU to weź ołowiem zamaluj to co trzeba zabezpiecz taśmą klejąca i jak CPU będzie sprawiał problemy odklej taśmę a resztki ołówka usuniesz nawet zwykła gumką do mazania. Po takim zabiegu nie powinieneś uszkodzić CPU ale gdyby nawet to nie pozostaną żadne ślady i powinni ci uznać gwarancje. (Przy założeniu ze na potrzebne do tego mostki nie masz naklejonej plomby). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...