domel.fm Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Czy mugłby mi ktos podac adresy stron gdzie jest opisane jak sie robi wodne chłodzenie do kompa. I nie wiem jak mam połączyc 3 bloki jeden na procku 16mm wejscie i 2 wyj 12mm oraz na hdd 12mm wej i wyj oraz na karcie graf 12mm wei i wyj. wszystko szeregowo czy 1 wyj z bloku proca do drugiego bloku (hdd) a wyj 2 z bloku proca do 3 bloku (gpu) i dopiero potem trujnik i 16mm wezykiem dalej do chłodnicy. Jak połacze wszystko w szereg to mi sie zmniejszy srednica z 16mm do 12mm. Dzieki za odpowiedzi . Pozdrawiam wszystkich tweakerów. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Czy mugłby mi ktos podac adresy stron gdzie jest opisane jak sie robi wodne chłodzenie do kompa.Generalnie to wiesz... 1. bylo 2. szukaj 3. patrz punkt 1 i 2 ... ale nie mam co robic, wiec przeczytaj najpierw to :) : Podstawy Dlaczego chlodzenie wodne - podstawy v.2 Montaz chlodzenia wodnego Co nieco o utlenianiu... Ilosc zloczek, a wydajnosc... Dla zainteresowanych ;] Update: @KloN - teraz wiesz juz wszystko o WC :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KloN Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Dla zainteresowanych ;] Tak podświadomie czułem, że moja wiedza o wc jest niepełna, no i masz: olśnienie :lol: Musiałeś naprawdę nie mieć co robić :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...