harlley Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mam płyte główna Epoxa 8RDAEI na Nforcie i procesor 1,3 Durona (narazie na inny mnie nie stać) do tego cooler orginalny AMD niestety mam wysoka temperaturkę bo aż 69 stopni może ktoś ma jakiś pomysł. Coorler już zmieniałem niestety nadal to samo sprawdzałem temperature w Sandrze i Aida też 69 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ja kiedys miałem Athlona 1,2 i tez miałem takie temperatury, nawet wyższe 75 stopnia czasem dochodziło powyżej 80. Niewiem czemu ale zmainy wentylatorów i radiatorów nic nie dawało. Chyba te procki tak mają :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Wentyl zmieniałeś - a pastę :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ja dawałem pasty rózne to nic niedawało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 NIe przejmuj sie mi DURON 750Mhz dochodzil do 75*C. Moze zrób jakis przewiew w obudowie 1 wentyl z przodu, a drugi z tylu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damqq Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 wyczysc kompa szczegolnie radiator! zmien paste to duzo pomaga nieraz nawet moze Ci zejsc temp. do 5 stopni w dol, chociaz tyle ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...