JuRi_ Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 cze mam problem musze sprawdzic jaki mam rodzaj plyty glownej ,szukalem wszedzie ale nigdzie nie moge znalesc . nie mam opakowania, kompa mam zaplombowanego a gwarancje zjadl pies :wink: szukalem .....najpierw w necie potem w biosie ,nastepnie na planszy podczas botowania kompa w managerze urzadzen, dxdiagu i panelu administacyjnym (mam XP ) a i jeszcze w 3DMarku ale WSZEDZIE jest to pominiete i nigdzie nie pisze jaka mam dokladnie plyte glowna. jest jakis program, aplikacja, opcja w cmd ? czy na podstawie samego chipsetu i firmy (np. MSI)da sie to okreslic? bo rodzaj chipa chyba gdzies byl wyswietlony ale juz nie pamietam gdzie chyba w 3DM . jesli sie powtarzam i taki temat juz jest to prosze mnie oficjalnie opier...papierzyć ale szukajka mi nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 np: w Aida32. Klikasz Płyta Główna > Płyta Główna i już masz co nieco info ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuRi_ Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 wielkie dzieki ,tak to kutFFa jest z tym netem, ze jest wsystko tylko nie wiadomo co do czego służy . zabieram sie za zasysanie . a tak z ciekawosci wie ktos moze czy da sie to sprawdzic na czystym windowsie tzn. bez uciekania sie do tych wymyslych programow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 skoro gwarancje "zjadl pies" to co sie przejmujesz plomba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 mialem tosamo napisac , nie ma gwary rwij plomby i zagladaj do srodka to sie dowiesz co w nim masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Takie plombowanie w sklepach jest do d**y, ani zdjac boczku jak sie zbytnio grzeje ani nic. Jak sie np. pamiec dokupi to trzeba do sklepu z kompem leciec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 w sumie to o co chodzi z tymi plombami, zawsze jak kupowalem to mowilem ze chce czesci a nie "komputer" a wiekszosc sklepow jak sie iberze powyzej 1000 to skladaja za friko. wiec kiedy wlasciwie te plomby dowalaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 [hS.4f] Logan: Jak kupujesz „komputer” w danym sklepie czyli najczęściej gotowy zestaw to ci wtedy właśnie dają tą plombę. I wtedy (gdy to dobry sklep) dostajesz nawet 3 lata gwarancji na cały komputer nie osobno na każdy podzespół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...