wENDorf Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Witam posiadam proca wlasnie takiego jak w temacie bylo wszystko super do wczoraj kiedy to proc zaczal sie kaszanic PC zaczal sie resetowac i wieszac a w tym momencie po 2 minutach PC wisi a pozniej sie nie wlacza po 15minutach znowu jest ok ale na 2minuty.WADA jest w 100% proca gdyz to sprawdzilem na innym PC proc nie jest spalony gdyz sie wlacza moze macie jakas sugestie od czego moze sie to dziwnie wszystko dziac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Wiesza się po 2minutach puszczony na domyślnych ustawieniach oczywiście tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 na moj gust to wyglada to na walniety(lub byc moze tak jak u mnie samozablokowujacy sie) cache w procesorze, mialem identyczny przypadek, tylko nie wiem co ty z tym zrobisz ja mialem ten nowszy rdzen thro.. cos tam i mi sie duron czasem robi ale jak komp zaczyna wariowac to biore olowek i zaraz jest athlon xp spowrotem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 lukas666 thorton ;) wENDorf : Jak nie kręcony to MOŻE się radiator poluzował i mu za ciepło albo zasikał ma już dość lub tez co najbardziej prawdopodobne proc już mówi PA PA. Tak czy siak podałeś za mało informacji by wnioskować coś dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 a wiec tak procek byl kecony wczesniej bo jak takiego proca nie podkrecic sam sie prosi 200*10 bez podnoszenia napiecia i ze standardowym coolerem i temp 46C stres.A tak wogole cooler jest dobrze zalozony.A wiec chyba umiera ??!! ;-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacobi Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Mialem dokladnie to samo na dokladnie takim samym modelu procesora. Poszedl do krainy wiecznych ciemnosci. Otrzymalem w zamian w ramach reklamacji dokladnie takiego samego proca. To dziw, ze jeszcze w hurtowni mieli Athlonki XP 1700+ z bardzo dobrej serii i z odblokowanym mnoznikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...