lobo0 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Witam! Chcialbym sie dowiedziec czy sa jakies narzedzia (sposoby) aby Windows najpierw zapelnial (zarzadzal) pamiecia ram a dopiero nastepnie kontrolowal plik wymiany?? Gdy wlacze windowsa to Page file mam czystego ale po chwili mimo wolnego okolo 200 MB ramu plik wymiany sie systematycznie powieksza,co wedlug mnie jest bezsensowne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Z tego co mi wiadoma to nie ma takich sposobów. Ale może ktoś inny będzie wiedział, co by mnie również zaciekawiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 na tym polega zaleta.. jak i wada systemów z pamiecią virtualną... nieuzywane smieci.. na hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...