Tobiasz Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 zepsol mi sie cedek. tzn. bios i windows go wykrywaja, wszystko w nim niby dziala, ale plyt nie czyta, czy mozna cos z tym zrobic czy cedek nadaje sie tylko do wyzucenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 rozkręć go i zobacz moze laser zabrudzony jest !!! jak tak ta jakims denaturatemi wacikiem przeczyść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 zepsol mi sie cedek. tzn. bios i windows go wykrywaja, wszystko w nim niby dziala, ale plyt nie czyta, czy mozna cos z tym zrobic czy cedek nadaje sie tylko do wyzucenia Ja też tak miałem :D napoczątku rozebrałem napęd przeczyściłem spirolem i nie działał :( ... mineło 4 dni i mam dvd toshiba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 a ja w taki sposób uratowałem 2 cdeki :) niestety jeden zmarł :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ja troche pokąbonowałem z wtyczkami i innymi bajerami wewnątrz i zaczął działać może się tylko coś w środku zamiesiło. Zacznij od serwo motoru napędzającego płyte CD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 aha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Kup sobie pół litra jakiejś wódki. Wacikiem wyczyść soczewkę (po wcześniejszym rozkręceniu cedeka offcourse), a to co zostanie wypij :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 hahahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelcio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ja sobie radze sprezonym powietrzem (uwaga, zeby lasera nie wyrwac). Nagrywarke Philipsa cd2000 udalo mi sie reanimowac pedzlem do optyki i jakims ustrojstwem do czyszczenia obiektywow (popytaj w dobrych sklepach fotograficznych) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Kup sobie pół litra jakiejś wódki. Wacikiem wyczyść soczewkę (po wcześniejszym rozkręceniu cedeka offcourse), a to co zostanie wypij :P Rafal, nie moze kupic jakiejs ! , bo jak lubi jakas kolorowa ??? 8O Najlepiej kup Smirnofffa, ewentualnie Bolsa :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 przeczyscilem i niestety nie dziala, szkoda, ale teraz zamiast cedeka mam nagryware :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...