Aki Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Witam Ostatnio miewam pewien problem z moim monitorem (Samsung 755dfx). Otóż po pewnym czasie od włączenia (jednak nie jest to reguła! - czasem wszystko jest w porządku) występują od czasu do czasu dziwne drgania obrazu trwające ułamki sekundy. Są to niewielkie wychylenia na 1-2 mm od poziomu równowagi. Kiedyś, kilka tygoni temu obraz zrobił sie lekko różowy lecz trwało to także ułamek sekundy... Od tatego czasu występują tylko te niewielkie drgania. Nie wiem co może być tego przyczyną... Monitor ma 1 rok, kupiłem go w sklepie, nie na żadnej giełdzie więc jest praktycznie nowy. Może to wina podkręconej karty graficznej? Hmmm Jeśli zetknęliście sie z podobnym problemem lub wiecie cos na ten temat - napiszcie! Z góry dzięki Pozdrawiam Aha zapomniałem napisać o jednym... Chociaż może to nieistotne... Monitor najczęściej pracuje w trybie 1024x768x32 100 Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Naprawde nikt nie wie jak mi pomóc? :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokrotka Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 mozesz zapytac sie w serwisie samsunga http://www.samsung.com/pl/support/contactus/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 A może to po prostu pompowanie? Zobacz, czy przypadkiem nie dzieje się to jak włączasz fullscreenowy folder z białym tłem. A jeżeli to nie to, to wal do saportu. A tak w ogóle to to spoko monitorek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 mart!nek: A co? u Ciebie występuje podobny problem podczas otwierania zmaksymalizowanego folderu? Wysłałem maila do Samsunga... Ciekawe co mi odpiszą :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...