Skocz do zawartości
wizjonerek

Własnie Awansowałem ;))

Rekomendowane odpowiedzi

dokładnie zwróciłem uwage ze jestem STAłY :))ale problem mam teraz ze staniem bo po 7 browarze jestem ,weekend wolny ahhhhh co za ulga )

Dzieki za życzliwośc .Ekstra pozdrówka Dla Marco:)))

BTW czy może cie mi polecić jakiś Dobry moniak(tzn monitor) tak do 9 stówek. 17 najlepiej . jaki wybrać ?? znacie moze jakieś paramatry takic moniaków.bo kazdego procucenta sprawdzać to za dużo . thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie zwróciłem uwage ze jestem STAłY :))ale problem mam teraz ze staniem bo po 7 browarze jestem ,weekend wolny ahhhhh co za ulga )

Dzieki za życzliwośc .Ekstra pozdrówka Dla Marco:)))

BTW czy może cie mi polecić jakiś Dobry moniak(tzn monitor) tak do 9 stówek. 17 najlepiej . jaki wybrać ?? znacie moze jakieś paramatry takic moniaków.bo kazdego procucenta sprawdzać to za dużo . thx

skoro jest okazje to gratuluje :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam od prawie 4 lat siedze na 17strce od AOC model to Spectrum 7Glr... Musze przyznac ze jestem zadowolony... ostrość oki, kolorki udane oczywiście bez przesady... moze tylko troche zbyt mało płaski... i wogóle buda jest ogromna ale 4 lata ma a wtedy dałem za niego mniej niz 1000zł 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samsung 757 DFX (to 1000 zł)

1000zł to nie bede miał bo to ponad połowa mojej wypłaty a zycćza cuś trzeba .Wiec radzicie mi sie rozejzeć miedzy Nekiem Samsungiem a Philem?? szajsunga miałem i 3 razy mi go wymianiali wiec mam raczej niemiłe doświadczenia .NEc mam w pracy jest całkiem całkiem a Phil z tego co pamiętam to mają bardzo dobre parametry. hmmm co tu wybrać . a dla ścisłości monitor ma być używany.czyli do 900 za używany.(następna bedzie zmiana grafiki;))

dzieki za wszytskie info.w/w sprawie poszukam jeszcze czegoś i napisze na co ew. sie zdecyduje .oczywiscie wczesniej zapytam czy dobrze wybrałem

pozdrówka Forumowicze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...