Kery Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 chodzi ci o point relase 1.31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 tak o tego mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 http://q3arena.gry.wp.pl/?id=9&akcja=detai...kat=6&file=6098 wrzuc do q3/pb i uruchom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kery Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nadal nie moge sie podlaczyc do tych serwerow invalid-cdkey a ten plik pbweb nie dziala jest w katalogu q3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 http://www.punkbuster.com/index.php?page=s...=support-q3.php tam znajdziesz instrukcje bez oryginalnego cdkeya sie nie dolaczysz...pbweb to tylko manualny update a point release powinienes miec 1.32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 kolega zalatuje mi tu nieorginalna wersja oprogramowania. Idz do kafejki i popros to moze Ci uzycza, albo sam wez i przepros polaczone z zaplata za swe poczyanania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 1.32 wymaga CD-KEY'a nie masz oryginala ? -> zapomnij o grze no chyba ze na OSP grasz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 1.32 wymaga CD-KEY'a nie masz oryginala ? -> zapomnij o grze no chyba ze na OSP grasz ;] Bez OSP też chodzi. Na niektórych serwach pisze "Misstyped cd-key?" ale po chwili "zastanawiania" łączy się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 1.32 wymaga CD-KEY'a nie masz oryginala ? -> zapomnij o grze no chyba ze na OSP grasz ;] Bez OSP też chodzi. Na niektórych serwach pisze "Misstyped cd-key?" ale po chwili "zastanawiania" łączy się.no czasem sie uda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 tylko na tych ktore maja duze czasy oczekiwania na pb_auth i pb_sv_cvchanged // osp nie ma z tym nic wspolnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 "dopra" a wie ktoś jak mi poradziadzić? bo kiedyś to grałem, ale teraz nie moge zołożyć serwa na tak- dwie trzy osoby- kłopot- ruter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 sciagasz pacza 1.32 sciagasz pbweb wrzucasz go do katalogu quake III arenapb i odpalasz jak sie skonczy updejtowac wchodzisz na server najlepiej sciagnij jeszcze OSP 1.03a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 powiedzmy tak...- nie napisałe do końca mojego postu ;] oczywiście mam 132 i osp102 ptam się jak to zrobić? bo nie mogą się ze mną połączyć ludzie ze wsi ;] hehe- znaczy sie- inni (wiadomo- po ip) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 1. proponuje jasniej formulowac swoje problemy 2. prawdopodobnie nie masz otwartego portu // default 27960 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 pewnie oni maja inny pacz / nie maja osp / nie maja updejtnietego pb / nie maja pb wogle jak ci mamy pomoc jak w sumie nie wiadomo oco ci dokladnie chodzi :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 male of pytanko co do q3 i innych gier opartych o ten silnik .. pisalo sie tak cg_drawFPS 01 i sa fps ale czemu tylko pokazuje do 99 jaka byla komenda zeby wiecej pozywalo ? pamietam ze jakos max 300 towtedy do 300 pokazywalo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 com_maxfps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ex3qtor Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 A wie ktoś może jak wyłączyć mgłę na mapie "fatal instynkt" mam na myśli tę cholerną żółtą mgłę przez którą nic nie widać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ogólnie to jak ja założe- to on nie może się polączyć (chociaż całkiem inne lole siępodłączą ;]) a jak on zakłada- to ja isę moge do niego podłączyc... heh dobra- etam z tym- pewnie to lama jest i tyle nara i dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Witam Może ktoś wie dlaczego nagle przestało mi pokazywać serwery w quake 3 arena i w urban terror... niby pobiera je z master serwera ale nie wyswietla nic na liście. W konsoli wówczas jest komunikat taki jak w poniższym screenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Uzywaj All Seeing Eye do wykrywania serwow poprostu ;] Btw, chyba nastepne pkt dostaniesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 tylko ze wtedy jest problem z quake.cfg... Przykladowo wyszukuje gier z urbana klikam na dany serwer i wywala blad pliku cfg w konsoli. Chyba trzeba jakis parametr dodac do skrótu, ale nie iwem jaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 no to wykrywaj serwery w all seeing eye, kopiuj adres serwa do schowka i w grze w konsoli wpisuj /connect "ip serwa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksander! Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Witam! Chcemy z kilkoma kumplami pograć w quake na jednym serwerze. Problem z tym, że wsród serwerów publicznych nie możemy sobie znaleźć takiego na , który możemy wszyscy razem wejść, ponieważ każdy ma różne pingi itp. itd. Są jakieś Serwery publiczne dostępne dla wszystkich? Czy mozna postawić serwer jeżeli się nie ma zewnętrznego IP ? Tzn. Kilka osób korzysta z 1 IP. Prosze o ogólne porady jak by można łatwo pograc na jakimś określonym serwerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Publiczny serwer jak sama nazwa wskazuje jest otwarty do wszystkich (oprucz tych z banlisty :wink: ) a bez zewnetrznego ip netowego serwa nie zalozysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedrek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Publiczny serwer jak sama nazwa wskazuje jest otwarty do wszystkich (oprucz tych z banlisty :wink: ) a bez zewnetrznego ip netowego serwa nie zalozyszz tym ip sam mam problem, mam wew ip i nie moge serva postawić :x :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ale co z tego? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Publiczny serwer jak sama nazwa wskazuje jest otwarty do wszystkich (oprucz tych z banlisty :wink: ) a bez zewnetrznego ip netowego serwa nie zalozyszz tym ip sam mam problem, mam wew ip i nie moge serva postawić :x :x :x Postawic mozesz tylko nikt z zewnatrz go nie bedzie widzial. Popros admina o przekierowanie odpowiedniego portu (domyslnie Q3 chyba korzysta z 27900) i odpal serwer na tym porcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 To mu cos da? Bez swojego ip ktos sie do niego dolaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedrek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Publiczny serwer jak sama nazwa wskazuje jest otwarty do wszystkich (oprucz tych z banlisty :wink: ) a bez zewnetrznego ip netowego serwa nie zalozyszz tym ip sam mam problem, mam wew ip i nie moge serva postawić :x :x :x (domyslnie Q3 chyba korzysta z 27900) 27960 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...