Hajmon3 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 czy ktos pamieta moze jak nazywal sie program do otwierania plikow .pk i gdzie ewentualnie mozna go znalezc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 poszukaj na stronach o kwaku, najlepiej kwak3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 zaraz , zaraz *.pk3 da się otworzyć winzipem z tego co kojarzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 czy ktos pamieta moze jak nazywal sie program do otwierania plikow .pk i gdzie ewentualnie mozna go znalezc?jak kolega wczesniej wspomnial zwie sie to winzip. =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 nawet nie trzeba nowego winzipa :) paki to sa najstarsze archiwa zip i nawet glupi win/total commander je exploruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 nawet nie trzeba nowego winzipa :) paki to sa najstarsze archiwa zip i nawet glupi win/total commander je exploruje Czy Pan ma coś do win(total) commandera? BARDZO PRZYJEMNY prgoramik..:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Bron boshe ! bez tego programu nie potrafie kompa obslugiwac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Czy wśród nas jest ktoś z poslkiej elity sceny Q3 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 no ja jestem :P ale tak na powaznie, to przewinelo mi sie przez oczy kilka osobnikow dosc dobrze znanych z sceny q3. ale tera nie bede pisac, bo nie pamietam i nie chce plesc bzdur :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 dawna tzw. elita od 2 lat gram rozrywkowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 wiem ze troche nie na temat ale :wink: dzisiaj sciagnełem defraga 1,9 i cos nie dziala mapa sie laduje i na koncu wychodzi do consloi i jest napis " FS_FOpenRead: NULL 'file' parameter passed" wiecie co mozna z tym zrobic zeby workowało ????? plis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Kiedys gralem na srednim polskim poziomie. Jednak nigdy nie lubialem turniei dlatego nie uczestniczylem. Ale kiedys na necie udalo mi sie pokonac sootka (B), maria (bardzo dawno temu), vendora (ale tylko raz w zyciu) i kilku innych lepszych ode mnie. A moj bracik swego czasu byl mistrzem Slaska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 a aj gram teraz w q3 !! uwazam ze to wypasiona giera !!! (do mylti oczywiscie:]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@di Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ja naleze do klanu Red i nawalam w kazda noc... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 proponuje wejsc na servery ircowego quakenetu tam maja swoje kanaly wszystkie clany z elity nie tylko polskiej: server to np. irc.quakenet.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Dla mnie TDM sux. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ja w to chętnie bym se po sieci popykał, tylko nieznam namiarów na polskie serwy i niewiem czy do tego wystarczy "goła" wersja quaka, w co wątpię a jakie patche, mody, etc są potrzebne to niewiem więc niegram. Kto wie może kiedyś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 No właśnie niech ktos obryty w temacie poda jakies namiary na apolskie servery i czy ktos moze poradzic na moja niemila niespodzianke z Defragiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 - Jest takie sprytne urzadzonko jak All seeing eye ;] http://www.udpsoft.com/eye - sciagnij point release 1.32 i osp 1.03 - apropo defraga - L I N K sciagnij calego paka z mapkami, a potem 1.9 na to dopiero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 dawna tzw. elita od 2 lat gram rozrywkowo Hmmm Rozrywkowo mysle ze w grze wszyscy user'zy Tweak'a kontra PIT dostali bysmy w du....e :!: Nie badz taki skromny człowieku :P Ps: Zmodowales juz swoje Hardcano ?? (fot.??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 pit wielkie dzienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Mozemy sobie zrobic turniej w q3 ale tylko tweakowcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ja grywam w sieci. Głównie CA do elity nie naleze, głownie ze względu na goowniane pingi i brak czasu... hie hie A co do turnieju, to proponuje spotkać się wogóle na jakimś sererku i popykać towarzysko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ale lipa . Przestam grać jeszcze na promodzie lansanity i teraz to zupełnie nie potrafie się odnaleźć. Włąsnie sciągnąłem tego defraga i zupełnie mi nie idzie. Cholera wie jak robić te wszystkie triczki. Łażenie po ścianach na plasmie , jakieś mega strafe jumpy... Naszło mnie na powrót do Q3 ale te nowe sztuczki są chyba dla mnie nie do przeskoczenia :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 właśnie rozwaliłem 3 Xaero w timie /mapka ospdm8/ [ Darcon (ja) vs Xaero, Xaero, Xaero] 8) 8) 8) 8) 8) co wy na to ????? :D :D :D :D mam demko tylko gdzie je umiescic moze komus przesłać i ktos umieści ??? walka trwala 20 min plus 5 dogrywki wynik 41 : 39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Hmm I takim kryterium mamy sie kierowac ? To sprubuje przejsc osma plansze na czwartym poziomie w Tron 2.0 :D Oczywiscie zartuje :D No ale moglibysmy jakos inaczej sprobowac mierzyc wyczyny. Moze po prostu kto w jak najrotszym czasie rozwali Xearo na jego mapie na Nightmare ( do zera oczywiscie) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 właśnie rozwaliłem 3 Xaero w timie /mapka ospdm8/ [ Darcon (ja) vs Xaero, Xaero, Xaero] 8) 8) 8) 8) 8) co wy na to ????? :D :D :D :D mam demko tylko gdzie je umiescic moze komus przesłać i ktos umieści ??? walka trwala 20 min plus 5 dogrywki wynik 41 : 39 to zagraj z major na q3dm17 na nightmarze i zjedz gada do minusa. bedziesz niezly wtedy. a tak sie nie chwalc :P to ja jade 4 majory na pro6 po 3 miesiecach przerwy grania. chociaz i tak wielka LAMA jestem. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 jaki sens ma gra z botem ? - zadny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Ma sens. Można poprawić formę nie narażając się na śmichy chichy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Co najwyzej poczatkujacy sobie poprawi forme. Po sprobuje wejsc na neta po miesiacu grania offline z botami... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...