TeChsoN Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Witam, mam taki maly problem z moja 8210 ktoregos czasu zgals wyswietlacz i pojawia sie dopiero jak zdejme przedni panel mocno docisne u gury wyswietlacz i wcisne jakis klawisz jak puszcze wyswiwetlacz to znowu znika :( Moze ktos iwe jak domowym sposobem naprawic cos takeigo ? albo ile mogla by kosztowac naprawa ? z gory thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbborsuk Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Witaj Ja mialem taki sam problem z moja nokia 8210 ale wymilem wyswietlacz no nowy i nie mam problemu.Koszt nowego wyswietlacza to ok 30 zl chyba dokladnie niepamietam ale pomaga. Probowalem roznych sposobow ale nic niedzialalo a nowy pomogl pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Prawdopodobnie bedzie to wina elastomeru, takiej gumki, ktora jest polaczeniem lcd i plyty glownej telefonu. PRzeczysc ten elastomer spirytusem, styki wyswietlacza i styki plyty glownej. Doscisnij dobrze i powinno byc ok, a jesli nie to kup elastomer, poszukaj na allegro (1zl), mzoe znajdziesz kogos kto mieszka w Twojej okolicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...