_dEvil Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Witam. 1.Problem polega na tym ze nie mam dzwieku w Winfascie (na kxach) - co ciekawe na zwyklych windowskich sterach do live'a dzwiek jest .(na creativach jest AUX i jest ok , a w KX nie ma ) 2.Mam zestaw 5.1 i ciekaw jestem czy mozna ogladac tv badz sluchac radia z tuner'a na wszystkich glosnikach. 3.Moze istnieje jakas wtyczka lub cos do KX'ow ? - przesiadka na stery creative raczej nie wchodzi w gre :? Jesli znasz odpowiedz na moje bolaczki :lol: PROSZE pomoz :P Wielkie dzieki za pomoc :) POKOJ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 jeden topik http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=884...34&highlight=kx 2 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=634...98&highlight=kx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Ten pierwszy link to smietnik. A drugi jest o czym innym ( ale ma tam linki do helpow do kxow ) . A jezeli chodzi o pytanie kolegi , to sie da tylko trzeba pomyslec i pobawic sie w dsp . A w skrocie, wlaczyc dwie opcje w mixerze / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ten pierwszy link to smietnik. A drugi jest o czym innym ( ale ma tam linki do helpow do kxow ) . A jezeli chodzi o pytanie kolegi , to sie da tylko trzeba pomyslec i pobawic sie w dsp . A w skrocie, wlaczyc dwie opcje w mixerze / Ktore dwie opcje w mikserze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Zapewne od line in :) . ( pozatym ja nie wiem jak podlaczone masz , to co mam stzrelac ?> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Zapewne od line in :) . ( pozatym ja nie wiem jak podlaczone masz , to co mam stzrelac ?> ) Wlasnie o to chodzi ze lin-in mam wlaczone i kicha !!! :( O to chodzi ze na zwyklych sterach (creative'a Windosowskich) tuner tv posiada dzwiek - instalujac kx - mam dzwiek 5.1 , ale w tunerze tv(pomimo wlaczonego line-in) nie ma dzwieku jest tylko szum . :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 no ale tuner jest podlaczony do line in w dzwiekowce ??? . Jak tak to zakladka ac 97 w mixerze kxow i odpal line in . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Eh... a do jakiego wejścia podłączałeś ten tuner, aux czy cd? Tak czy inaczej odpal te 2 wejścia w mixerze, line-in zostaw w spokoju i go wyłącz (chyba, że cus innego masz podłączonego), bo audio w expercie podpina się wewnętrznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 no ale tuner jest podlaczony do line in w dzwiekowce ??? . Jak tak to zakladka ac 97 w mixerze kxow i odpal line in . Jest podlaczony do aux. Rzeczywiscie w zakladce ac 97 ustawilem na AUX - i odpalilem line in. Wszystko dziala - pieknie gra . Dzieki !!! :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 No to sie ciesze . Teraz naucz sie dsp kxow, za wejsciem sygnalu aux, wstaw sobie np wtyczke dither , badz dynamica np :) itd . W dziale oprogramowanie masz przyklejony temat , jak to zrobic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...