Allch Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Mój kolega ma następujący problem: W biosie ma zablokowaną funkcję zmiany napięcia. Jego procesor to Celeron D 320, a płyta to: EPOX 4PDA3I i865PE CH6 LAN SATA W instrukcji od płyty pisze że jak wsadzi się pentiuma 4 to ta opcja się uaktywnia, a jak celerona to dezaktywuje się. Jest jakaś rada żeby uaktywnić tą opcje na celeronie, bo co to za podkręcanie kompa bez zmiany napięcia. Ja myślę żeby biosa przeprogramować, a jak wy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Jeśli Twój kolega umie, to niech przeprogramuje. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Z moda nici bo płyta niedawno kupiona i też o tym myślałem ale kolega nie chce tego robić. Przeprogramuje Biosa na nowszego. Zobaczymy co będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bks Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Z moda nici bo płyta niedawno kupiona i też o tym myślałem ale kolega nie chce tego robić. Przeprogramuje Biosa na nowszego. Zobaczymy co będzie. Czy może rowiązał ktoś problem zablokowanej funkcji zmiany napięcia procesora dla płyty EPOX 4PDA3I ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...