Lipny Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Witam! Czy ktoś mił już przyjemność lub nieprzyjemność pracy z drukarką Epson Stylus C45 lub C46 ? Chciałbym się dowiedzieć jak kształtują się koszta ekspoatacji tych drukarek, a konkretnie jak jest z napełnianiem pojemników tuszem i jakością wydruku. Są tam jakieś chipy uniemożliwiające napełnianie? Ewentualnie jaką inną drukarkę byście polecali powiedzmy do 450zł(zastosowania typowo domowe - głównie tekst i czasem coś kolorowego). Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 A nie idze wejśc sobie choćby na http://sklep.komputronik.pl/index.php?szerokosc=1152 i zobacz ile kosztują materiały ja w sumie myśle nad zakupem drukarki wacham się między Canonem i350/a jakąś tanią laserówką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Jasne że idzie ale tam niestety nie ma inormacji o ktore pytam w poście (sprawa chip'u a napełnianie tuszem). Co do taniej drukarki laserowej to tez się tym mocno interesowałem i wyszło że najlepszym rozwiązaniem będzie Lexmark E232 (okolo 720-750zł). Problem w moim przypadku polega na tym że ja muszę czasem wydrukować coś w kolorze. Obecnie oprócz wymienionego Epsona C45/46 doszła bardzo interesująca drukara Canon PIXMA iP2000 (to jakaś nowa linia - podobno bardzo oszczędna). Jeśli ktoś miał styczność z tymi nowymi Canonami prosiłbym o opisanie wrażeń :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ja też mam dylemat potrzebuje drukarki do drukowania dokumentów kolor jest zbędny, a co do tej drukarki to korzysta ona z tych samych tuszy co Canon i450 które ponoć wystarczają na 100 stron czyli nie wychodzi to aż tak ekonomicznie jak twierdzą niektórzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...