wielki_p Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Pojawiła sie nowa odmiana naszego ulubionego epoxa. Z tego co wiem to ma SATA dodatkowo. Ale co z Soundstormem? W sklepie benchmark napisali tylko kodek realtec alc650. Co o niej jeszcze wiecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 nie kupuj. Poczekaj na amd64, jak pisałem wyżej. Tanim kosztem Epox chce jeszcze wciśnąc spoznialskim płyte o wyrobionej reklamie, gdzie obcieło wszystko co sie dało. Wszyscy wiemy, że soundstorm jest drogim komponentem, ale zamienianie go na ac to chwyt poniżej pasa. Może gdyby dali kondesatorki mniamuśne, to wtedy sam bym go schrupał.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 nie kupuj. Poczekaj na amd64, jak pisałem wyżej. Tanim kosztem Epox chce jeszcze wciśnąc spoznialskim płyte o wyrobionej reklamie, gdzie obcieło wszystko co sie dało. Wszyscy wiemy, że soundstorm jest drogim komponentem, ale zamienianie go na ac to chwyt poniżej pasa. Może gdyby dali kondesatorki mniamuśne, to wtedy sam bym go schrupał.. Radzę czytać ze zrozumieniem :wink: wielki_p> SS to ona nie ma napewno :( Ktoś o to pytał niedawno na forum i sprawdzałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riv Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 witam, aktualnie posiadam shuttle ak35gt kt333, chce zmienic na cos nowszego i zainteresowała mnie właśnie 8rda+pro, co jest to dobry wybor? czy opłaca kupować tą wersję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 NF7/NF7-S/NF7-SL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 eehhhh , a czemu nie an7 ????? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ja sie nie znam ale to czasem nie jest zwkla 8rda+ z dodanymi srubokrecikami i radiatorkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 to oczym mówisz to 8rda+ power pack a nie pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Jeśli chcesz jakąś płytkę z SS to z Epoxa tylko 8rda+ lub droższe Abit nf7-s/sl albo DFI Infinity :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 lepsza an7 niż nf7 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...