Duszek87 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Witam, podczas uruchomienia Cubase wyskakuje mi komunikat że program nie zostanie uruchomiony ponieważ nie wykryło żadnych Protection Device's Co to są te Protection Devices i do czego służą? W Helpie pisze tylko że można to ustawić w Syncrosoft control Center, ale tam też nic mi nie wykrywa. Pomocy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Wiesz ogolnie, to dobrze jakbys powiedzial co masz za karte dzwiekowa i stery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Wydaje mi sie ze masz nielegalna wersje programu, a CUBASE jest chroniony kluczem sprzetowym, ktorego nie masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...