nitz Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Mam płyte MSI 845PE, która nie obsługuje Precottów. Co by się stało gdybym mimo to wsadził tam ten procrsor?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Mam płyte MSI 845PE, która nie obsługuje Precottów. Co by się stało gdybym mimo to wsadził tam ten procrsor?? Komp by nie odpalił ?? Włożyłem Prescott'a do P4P800 z biosem, który nie obsługiwał tego procka i komp nie wstał. Update biosu i poszedł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 jesli nie obsluguje prescottow to bedziesz mial czarny obraz i nawet post'a nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...