Gość robot Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 moze ktos podac jakie oznaczenia maja kostki jak w temacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 z Googla 1 2 3 a tu bardzo ciekawa strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 w sumie to chodzilo i o takie pamiatki ktore sa na winbodach ale opisane sa inaczej . ale juz znalazlem temat na forum o tym . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 zarzuc linkiem zawsze sie moze przydac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 no własnie ja tez bym se tam poczytał żuć linkiem .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 prosze bardzo oto link http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=68882&start=0 milej leORT: ORT: ORT: ktury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kij Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Taki mały dodatek odnośnie identyfikacji kostek Kingston D328DW-45. Trzeba popatrzeć na tydzień produkcji kości. Jeśli jest 18 i wcześniejsze (roku 2003), np. 0318, to to są BH-5. 0320 i póżniejsze to CH-5. 0319 mogą być albo BH-5 albo CH-5. Znalazłem to np. TU Przeżyłem stresa jak zobaczyłem na KHXach 3000 D328DW-45. Ale jak znalazłem tą informacje i zobaczyłem, że na mojej pamięci są kości z 6 tygodnia, to się uspokoiłem. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morientez Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Witam - ja mam taką sprawe Wyczytałem gdzieś na forum że dobre Winbody potrafią iść na FSB 280mhz przy bardzo dobry timingach (chyba 2-2-2-x), czy to jest prawdą ? Jeżeli tak to chciałbym wiedzieć czy są dobre zestawy do dualu tak za 700zł Szukam dobrych pamięci do A64 - w A64 pamieci nie muszą chodzić synchronicznie więc wole kupić pamiątki o lepszych timingach przy podkręcaniu. Pozdrawiam Morientez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Jedynie selekcja i b.duże napięcia... ale jest to możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Dokładnie. Winbondy lubią wysokie napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morientez Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 To w takim wypadku jakie modele poszczególnych producentów są na tych "dobrych" winbodach - wiem że jest spis pamięci na Bh-5 i Bh-6 ale nie wiem czy te co wezme będą dobre :unsure: O Vdimma sie nie boje bo bede kupywał Dfi LanParty Ultra-D :D albo Epoxa 9NPA+ B) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 jesli mobo ma byc do tych 600zl to tylko DFI , poszukaj jakis kingstonow oc2700 value ram na winbondach , jak wyglada kosci winbonda masz na forum o amieciach , jakich oznaczen sie trzymac tez jest tam napisane , a jak sam nei chcesz szukac pogadaj z rapra moze ma cos na winbondzie sprzedac lun ci znajdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...