Skocz do zawartości
Gość robot

Winbod BH-5 i BH-6

Rekomendowane odpowiedzi

Taki mały dodatek odnośnie identyfikacji kostek Kingston D328DW-45.

Trzeba popatrzeć na tydzień produkcji kości. Jeśli jest 18 i wcześniejsze (roku 2003), np. 0318, to to są BH-5.

0320 i póżniejsze to CH-5. 0319 mogą być albo BH-5 albo CH-5.

Znalazłem to np. TU

Przeżyłem stresa jak zobaczyłem na KHXach 3000 D328DW-45. Ale jak znalazłem tą informacje i zobaczyłem, że na mojej pamięci są kości z 6 tygodnia, to się uspokoiłem.

PZDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam - ja mam taką sprawe

Wyczytałem gdzieś na forum że dobre Winbody potrafią iść na FSB 280mhz przy bardzo dobry timingach (chyba 2-2-2-x), czy to jest prawdą ?

Jeżeli tak to chciałbym wiedzieć czy są dobre zestawy do dualu tak za 700zł

Szukam dobrych pamięci do A64 - w A64 pamieci nie muszą chodzić synchronicznie więc wole kupić pamiątki o lepszych timingach przy podkręcaniu.

Pozdrawiam

Morientez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w takim wypadku jakie modele poszczególnych producentów są na tych "dobrych" winbodach - wiem że jest spis pamięci na Bh-5 i Bh-6 ale nie wiem czy te co wezme będą dobre :unsure:

O Vdimma sie nie boje bo bede kupywał Dfi LanParty Ultra-D :D albo Epoxa 9NPA+ B)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli mobo ma byc do tych 600zl to tylko DFI , poszukaj jakis kingstonow oc2700 value ram na winbondach , jak wyglada kosci winbonda masz na forum o amieciach , jakich oznaczen sie trzymac tez jest tam napisane , a jak sam nei chcesz szukac pogadaj z rapra moze ma cos na winbondzie sprzedac lun ci znajdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi