tomasir Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Czy da sie w tej plycie zmienic dzielniki np na 1/4?No bo mam takowa od wczoraj i durnia 1000.Szybko pokombinowalem co by go o/c.na magistrali 116 chodzi stabilnie a na 117 juz nie.Nie wiem czy to ma znaczenie ale pojawia sie blad w windzie:06 w 0028:CO2A28E7 w VXD VWIN 32(05) + 0000140F.Moze za duze jest PCI(zamiast 33 Mhz - 38.66 Mhz).Temperatura Cpu wzrasta do 47 stopni przy zamknietej obudowie.Pamiatki nany 266(przestawilem tylko na Cl2 reszta standardowo).Po zwiekszeniu napiecia na Cpu o 0,025 nic nie pomoglo.Moze na pamiatkach trzeba zwiekszyc.Chlodze CPUdo titanem...Poradzcie cos! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 plyta sama sobie sutala dzielniki po przekroczeniou konkretnej FSB. Mysle ze to wina Durona dostarcz Vcore +1.000 i zobaczysz cze bedzie chodzil! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 i jescze co zrobi jak w ogole ie nie podniesie?pozostaje reset cmosu i powroci komp do podstawowych ustawien? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 na 119 tez mi wstaje tylko pred winda zawisa...Ile dla takiego durnia napiecia jest 100 % bezpiecznie(wlasnie wszystko poskladalem i nie chce inwestowac ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 a tym napieciem to chyba + 0,1 a nie +1!+1 by go chyba zabilo!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 no sorak zapomnialem dodac 0, na pocztaku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 na 119 tez mi wstaje tylko pred winda zawisa...Ile dla takiego durnia napiecia jest 100 % bezpiecznie(wlasnie wszystko poskladalem i nie chce inwestowac )Jezeli procki wstaja na danej FSB i odpalaja np. POST a wisza w windzie to znak, ze nie jest calkiem przerabane. Wystarczy dac lepsze chlodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 A mi tam śmigała na 151 :-) Tylko że na XP i bez odblokowywania mnożnika...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 kurde przecież można takiego durnia puścić na FSB133 i więcej a co do napięcia to mój chodzi na 1.750 (standardowo 1.6) ale grzeje się jakieś 10 stopni więcej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Jakie dzielniki ma ta plyta.Bo ze 1/4 to wiem a czy ma tez 1/5?I jeszcze chce sie upewnic,dzieniki sama plyta zmienia po przekroczeniu pewnego fsb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...