t100 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 witam przywrocilem dzis system do 14 pazdziernika za pomoca kreatora przywracania systemu, bo chcialem sprawdzic czy 1 program bedzie dzialal. Windows XP wlaczyl sie w 4 kolorach na jedynej mozliwej rozdzielczosci 800x600. Gdy chce juz powrocic do wczesneijszych ustawien, zaczyna sie przywracanie, komp sie po nim restartuje, wlacza sie dalej windows w 4 kolorach i pisze ze system nie mogl przywrocic ostatniego przywracania. Co mam robic ? jest jakas szansa powrocenia do czesneijszych ustawien ? //edit ehh juz i tak po formacie jestem niema co pisac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Lepszym programem jest GHOSTPE z pakietu NORTONA teraz może format i od nowa. Zrobić sobie kopie zapasową programem GHOSTPE i bez problemu będziesz mógł przywracać całe partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitam Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Albo spróbój Tryb awaryjny, lub uruchom komputer normalnie. Jak to zrobić? Podczas uruchamiania(jak się jeszcze windows nie zapakował kliknij F8) I wybierz Tryb Awaryjny itp. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitam Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Chciałem napisać klikni F 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...