Kalwas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Niech ktoś mi powie gdzie można w Warszawie dostać kawałek grubej plexy takiej z 10mm grubości. Tylko nie mówcie że w marketach są, bo to wiem tylko że w takich arkuszach że chyba bym musiał kompa sprzedać z tego co wiem to koło 250zł. Ja potrzebuje kawałek taki z 30 na 50. Mże ktoś ma do odsprzedania albo ma pomysł skąd taki <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Zapusc watek ze na spole kupisz z kims taki arkusz. Ja kupilem z Feluke na spole prawie 6kg kawalek miedzi. Kazdemu z nas starczy na 3 bloki minimum 8) Koszty na pol wcale nie byly takie straszne. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Tylko że ja już tyle kasy na moda wydałem że teraz więcej jak 30-40 zeta nie dam bo nie będe miał buły więcej dopiero w październiku. A do paździa musze zrobić obudowe bo nie będe miał kompa w Akademiku a WC nie skończone. Ile płaciliście za tą miedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Castorama.. Troszke wiekszy kawalek jak potrzebujesz i troszke cienszy kosztowal cos kolo 40 zl. jak dobrze pamietam. A nie lepiej szklo akrylowe? Z tego co wiem nie jest drogie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 alfa bond (taki budynek na bielanach) jest tam m.in sklad celny. handlooja tam dachoowka i plexa, detal ofkoz, nie tzreba od razu brac calego arkusza! ulica chyba sokratesa, ale glowy nie dam :/ obok stacji benzynowej shella Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 alfa bond (taki budynek na bielanach) jest tam m.in sklad celny. handlooja tam dachoowka i plexa, detal ofkoz, nie tzreba od razu brac calego arkusza! ulica chyba sokratesa, ale glowy nie dam :/ obok stacji benzynowej shella Wielkie THX jak będe w poniedziałek w Wawie to sobie kupie bo mi potrzeba na zbiornik wyrównawczy. Bruce: Czy ty przypadkiem nie byłeś w zeszły piątek w Castoramie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...