NaGasH Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Bardzo poproszę o podpowiedz jak podkręcić tego proca na tej płycie ! Wentyla mam mocnego, RAM jesli to ważne to Kingston 333 - 2x 256MB. Pomocy panowie. Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Prosze Bardzo ;) Podkrecanie Athlona XP 8) Podkrecanie Athlona XP cz. 2 8) Nastepnym razem najpierw poszukaj czy dany temat nie byl juz poruszany na Forum... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaGasH Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 A może ktos ma gotowe ustawienia aby podniesc troche procka - mam niewiele czasu (córa mi się urodziła) :lol: COs aby procek działał jak 2200 + ?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 wchodzisz do biosi i podnosisz fsb :] cała operacja trwa ok minuty :] that's all folks.. moje gratulacje :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Przestaw FSB w BIOSIE ze 133 na 166 i bedziesz mial XP2600+ :) Powinno pojsc bez wiekszych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...