amdek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Chodzi mi o DDR333 !!!! Duza jest roznica wydajnosci ?? Bo mam 256 Nanya a mam zamiar miec 512 tylko nie wiem czego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Rozroznij 2 rzeczy. Caly modul pamieci a kostki pamieci. Producenci tacy jak Kingston nie produkuja samych kostek pamieci tylko kupuja je od firm trzecich i montuja je na swoich lamintach. Tak powstaje gotowy modul. Mozesz spotkac na rynku pamieci na Nanyach produkowane przez sama Nanye (kostka+pamiec) jak i Kingston na pamieciach Nanya (laminat Kingston na kosciach Nanya). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Wiec chodzi mi o cale pamieci a nie kosci po prostu normalne Kingstony (ja mam wszystko Nanya). Chyba sie dobrze wyrazilem ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Bierz Nanya chyba są tańsze a tak samo dobre. Ja też takich używam i są super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A ja mam Kingstony na kościach Nanya 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 nanya-ok, kingston/nanya-ok, spead-tec-ok, i napewno jeszcze kilka marek by sie znalazlo. wybor nalezy do ciebie. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 thx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 cały twki ambaras aby kupić odpowiednią rewizję pamięci. jedna może chodzić od drugiej nawet o 50Mhz lepiej poza tym jak masz gwarantowany cas2 i daną częstotliwość to musi ci na niej chodzić - kuplowi nawet samsung na cas2 przy standardowej częstotliowści nie chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 cały twki ambaras aby kupić odpowiednią rewizję pamięci. jedna może chodzić od drugiej nawet o 50Mhz lepiej poza tym jak masz gwarantowany cas2 i daną częstotliwość to musi ci na niej chodzić - kuplowi nawet samsung na cas2 przy standardowej częstotliowści nie chodzi. ja też widziałem takiego kiepskiego Samsunga 333 z problemami na cl2 choc jest fabrycznie cl 2,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 A ja mam Kingstony na kościach Nanya 8) ja tez i narazie nie narzekam :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 A ja mam Kingstony na kościach Nanya 8) ja tez i narazie nie narzekam :roll: :roll: :roll: a ja na kościach Winbonda i jest BBAAARRDZO OK ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...