Skocz do zawartości
k2

Tunery Tv a monitory LCD

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczełem nowy wątek bo ten temat nie był jeszcze poruszany, a wiem ze sa spore problemy z jakoscią odbioru.

Dokładniej mówiac monitory LCD najlepiej pracuja w 1024x768 [mówie ty o 15 cali] a obarz telewizyjny jest wysyłany przez karte w rozdzelczosci 700 coś ma 400 coś [jak dobrze pamietam, w kazdym razie nie jest to 1024x768]

Wszystko jest ok doputu nie rozciagamy obrazu na cały ekrean, a przeciez o to miedzy innymi chodzi.

Jak doklanie wyglada sprawa ze skalowaniem [tak to sie nazywa?] obarzy w monitorach LCD.

Zalezy mi na tym aby sie odezwali urzytkownicy monitorów LCD i kart TV [sa w ogole tacy????]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Mag'a 541f(zdaje się :wink: ) i miałem kiedyś AverTV Phone 98. Żadnych  problemów nie miałem, niezaleznie od rozciągnięcia obrazu.

a z tego co sie orientuje to sa problemy

dozo ludzi skarzy sie w balta.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczełem nowy wątek bo ten temat nie był jeszcze poruszany, a wiem ze sa spore problemy z jakoscią odbioru.

Dokładniej mówiac monitory LCD najlepiej pracuja w 1024x768 [mówie ty o 15 cali] a obarz telewizyjny jest wysyłany przez karte w rozdzelczosci 700 coś ma 400 coś [jak dobrze pamietam, w kazdym razie nie jest to 1024x768]

Wszystko jest ok doputu nie rozciagamy obrazu na cały ekrean, a przeciez o to miedzy innymi chodzi.

Jak doklanie wyglada sprawa ze skalowaniem [tak to sie nazywa?] obarzy w monitorach LCD.

Zalezy mi na tym aby sie odezwali urzytkownicy monitorów LCD i kart TV [sa w ogole tacy????]

Ja nie mam Tunera ale filmy w DivX o rozdzielczości np 640*388 czy 720*580 wyglączja całkiem dobrze. Monitorek to NEC 1550M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam Tunera ale filmy w DivX o rozdzielczości np 640*388 czy

720*580 wyglączja całkiem dobrze. Monitorek to NEC 1550M

ta to wiem ze filmy chodza ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...