k2 Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zaczełem nowy wątek bo ten temat nie był jeszcze poruszany, a wiem ze sa spore problemy z jakoscią odbioru. Dokładniej mówiac monitory LCD najlepiej pracuja w 1024x768 [mówie ty o 15 cali] a obarz telewizyjny jest wysyłany przez karte w rozdzelczosci 700 coś ma 400 coś [jak dobrze pamietam, w kazdym razie nie jest to 1024x768] Wszystko jest ok doputu nie rozciagamy obrazu na cały ekrean, a przeciez o to miedzy innymi chodzi. Jak doklanie wyglada sprawa ze skalowaniem [tak to sie nazywa?] obarzy w monitorach LCD. Zalezy mi na tym aby sie odezwali urzytkownicy monitorów LCD i kart TV [sa w ogole tacy????] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Mam Mag'a 541f(zdaje się :wink: ) i miałem kiedyś AverTV Phone 98. Żadnych problemów nie miałem, niezaleznie od rozciągnięcia obrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Mam Mag'a 541f(zdaje się :wink: ) i miałem kiedyś AverTV Phone 98. Żadnych problemów nie miałem, niezaleznie od rozciągnięcia obrazu. a z tego co sie orientuje to sa problemy dozo ludzi skarzy sie w balta.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zaczełem nowy wątek bo ten temat nie był jeszcze poruszany, a wiem ze sa spore problemy z jakoscią odbioru. Dokładniej mówiac monitory LCD najlepiej pracuja w 1024x768 [mówie ty o 15 cali] a obarz telewizyjny jest wysyłany przez karte w rozdzelczosci 700 coś ma 400 coś [jak dobrze pamietam, w kazdym razie nie jest to 1024x768] Wszystko jest ok doputu nie rozciagamy obrazu na cały ekrean, a przeciez o to miedzy innymi chodzi. Jak doklanie wyglada sprawa ze skalowaniem [tak to sie nazywa?] obarzy w monitorach LCD. Zalezy mi na tym aby sie odezwali urzytkownicy monitorów LCD i kart TV [sa w ogole tacy????] Ja nie mam Tunera ale filmy w DivX o rozdzielczości np 640*388 czy 720*580 wyglączja całkiem dobrze. Monitorek to NEC 1550M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zaczełem nowy wątek bo ten temat nie był jeszcze poruszany, a wiem ze sa spore problemy z jakoscią odbioru. Dokładniej mówiac monitory LCD najlepiej pracuja w 1024x768 [mówie ty o 15 cali] a obarz telewizyjny jest wysyłany przez karte w rozdzelczosci 700 coś ma 400 coś [jak dobrze pamietam, w kazdym razie nie jest to 1024x768] Wszystko jest ok doputu nie rozciagamy obrazu na cały ekrean, a przeciez o to miedzy innymi chodzi. Jak doklanie wyglada sprawa ze skalowaniem [tak to sie nazywa?] obarzy w monitorach LCD. Zalezy mi na tym aby sie odezwali urzytkownicy monitorów LCD i kart TV [sa w ogole tacy????] Ja nie mam Tunera ale filmy w DivX o rozdzielczości np 640*388 czy 720*580 wyglączja całkiem dobrze. Monitorek to NEC 1550M ta to wiem ze filmy chodza ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Mam Nec-a 1550V i spoks można oglądać filmy ale oczywiście lepszy do tego jest zawsze jakiś duży TV 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...