metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Dostałem maila od sklepu komputerowego/hurtowni z bardzo niskimi cenami co mnie bardzo ździwiło :D i nigdzie tam nie pisze że do cen trzeba doliczyć jakiś podatek !?! :D jak policzyłem to co bym chciał kupić Pł.główna: Asus A7V333 Via KT333 Proc: AthlonXP 1600+ Pamięć: 128 ddr pc2100 to wyszło mi ok. 770 zeta !!! ale coś mi się to dziwne wydaje ale jak doliczyłem do tego 22% podatku to wyszło mi ok.940 zeta a to i tak mniej o jakieś 70 zeta niż w sklepach internetowych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 chyba logiczne ze ceny w hurtowni są cenami netto!!!!!! nie wiem co w tym dziwnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ptwierdzam, ceny te sa cenami netto. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 W kazdej hurtowni jak juz wyzej pisano na cenniku sa ceny netto. I nie zawsze pisze,ze trzeba doliczyc podatek. Jak taniej to sie nie zastanawiaj tylko kupuj. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A czy ten sklep/hurtownia to jest monel czy cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A czy ten sklep/hurtownia to jest monel czy cos innego? skąd wiesz ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Daruj ich sobie... bo niewystarczy doliczyc 22% do ceny z cennika... tylko ok 40% ;) chciałem u nich kiedys qpic procka mobo i ram wyszło dużo dorzej niz to co w cenniQ + 22%.... :( TO SĄ OSZUŚCI!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Daruj ich sobie... bo niewystarczy doliczyc 22% do ceny z cennika... tylko ok 40% ;) chciałem u nich kiedys qpic procka mobo i ram wyszło dużo dorzej niz to co w cenniQ + 22%.... :( TO SĄ OSZUŚCI!!! Tak mi się też wydawało bo to zapięknie wyglądało żeby było prawdziwe :D :lol: heh... więc napisałem że to dziwne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...