Kalwas Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Na stronie www.overclockers.com kolesie przetestowali WC firmy CoolinFlow. Cały zestaw nie wyszedł za dobrze. Pewnie dlategeo że chłodnia była malutka a blok zamiast z midzi był zrobiony z aluminium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 to nie jest wc tylko odmiana heat pipe :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 pozatym przeczytaj dokladnie czemu to ma tak kiepskie wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 No dobra doczytałem. Ten gfaz nie będzie zmieniał ciśnienia w niskich temperaturach. Ale nadal uważam że to WC i nie tylko ja skoro umieścili go w rankingu WC a nie AC,. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 No dobra doczytałem. Ten gfaz nie będzie zmieniał ciśnienia w niskich temperaturach. Ale nadal uważam że to WC i nie tylko ja skoro umieścili go w rankingu WC a nie AC,. Qfa, jak mozesz nadal uwazac za WC cos co nie zawiera wody ? LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Qfa, jak mozesz nadal uwazac za WC cos co nie zawiera wody ? LOL A bo jestem inny. Poza tym wy cały czas mówicie na BC Berkuta FC a to jest Butan Cooling a nie Freon Cooling. Mam racje. A niech ci będzie to nie jest WC niech będzie GC - gaz cooling :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 nie butan ale mieszanke butanu i propanu a wkrutce czystego propanu a propan to freon r290 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A ja chyba wymontuje klime z jakiegos samochodu.. Berkut myslisz,ze daloby sie cos z tego zrobic? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja bym chlodzenie Berkuta nazwal PCCS-PHASE CHANGE COOLING SYSTEM. Po polsku to by bylo tak SYSTEM CHLODZENIA POPRZEZ ZMIANE STANU SKUPIENIA. Nawet sie rymuje LOL. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja bym chlodzenie Berkuta nazwal PCCS-PHASE CHANGE COOLING SYSTEM. Po polsku to by bylo tak SYSTEM CHLODZENIA POPRZEZ ZMIANE STANU SKUPIENIA. Nawet sie rymuje LOL. Pozdro Dexter To nie ty nazwałeś tylko już gdzieś kiedyś to słyszałem. Chyba Berkut tak to nazywał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Oczywiscie ze autorem nazwy nie jestem. Tylko Freon Cooling jakos mi do tego nie pasuje. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...