Oort Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ok, mam podkreconego kompa, athlon idzie na fsb 163 MHz, ale teraz musze kupic dwie karty sieciowe, najchetniej jak najtansze i nie wiem, czy kazda pojdzie na takim fsb... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 hmm niechcialbym robic tzw.spamu ale mam taka sieciowke na sprzedaz sam dalem za prawie 150 zl [/url]http://allegro.pl/showitem.php?item=7386629 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 wiadomo, ze 3com to porzadny sprzet, ale ja licze znalezc cos za 30-40 zl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 umnie chodzi Netgear FA311 i niema problemow nawet na 166. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 wiadomo, ze 3com to porzadny sprzet, ale ja licze znalezc cos za 30-40 zl :) hmm to moze poszukaj czegos na realteku :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 HEHE ja tak mysle ze kazda sieciowka na usb to wytrzyma ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ja miałem fsb 155 i 3Com 905B bez problemu chodził a na allegro kupisz to za 50zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ludzie - co Wy piszecie? ŻADNA SIECIÓWKA NIE WYTRZYMA 150MHz. Ja wytrzyma trochę ponad 40MHz to już jest super... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 a taka na uzb to wytrzyma ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 dla takie na usb to na pci może być i 1ghz ;) a zresztą sam dobrze wiesz ze oni mowia tu o fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Ludzie - co Wy piszecie? ŻADNA SIECIÓWKA NIE WYTRZYMA 150MHz. Ja wytrzyma trochę ponad 40MHz to już jest super...Widziałeś ostatnio screan który zamieściłem przy magistrali 195Mhz ??(na mojej płycie która ma dzielnik 1/4) Myślisz, że z jakiego kompa pisałem wtedy na tym forum - właśnie z tego, a net przecież mam z sieci LAN więc przez sieciówke która działała idealnie. Karta jest z firm Micronet na Realtek'u. (cena ok.70zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Ludzie - co Wy piszecie? ŻADNA SIECIÓWKA NIE WYTRZYMA 150MHz. Ja wytrzyma trochę ponad 40MHz to już jest super...Widziałeś ostatnio screan który zamieściłem przy magistrali 195Mhz ??(na mojej płycie która ma dzielnik 1/4) Myślisz, że z jakiego kompa pisałem wtedy na tym forum - właśnie z tego, a net przecież mam z sieci LAN więc przez sieciówke która działała idealnie. Karta jest z firm Micronet na Realtek'u. (cena ok.70zł) Niezrozumiałeś o co mu chodziło... o to ze sieciówka nie wyciągnie nigdy nawet na 100mhz!!! Hehe zle był napisany TOPIC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Ludzie - co Wy piszecie? ŻADNA SIECIÓWKA NIE WYTRZYMA 150MHz. Ja wytrzyma trochę ponad 40MHz to już jest super...mam nadzieję, że Ty sobie żartujesz (czty. jaja robisz z nudów) my tu piszemy o FSB, a Ty mówisz o PCI :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wiem dokładnie o czym mówiecie. Mówcie ile wytrzyma PCI bo FSB to pojęcie bardzo nieprecyzyjne. Jeden przy FSB 166 ma 33MHz, a drugi 41,5MHz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ok Rafał, ale zobacz jaką płytę ma Oort dzielnik 1/4 i to wszystko co ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 no troszke zamieszanie wyszlo :) fakt, na fsb 163 mam pci okolo 41 MHz. Nie sadze, by na jakimkolwiek kompie dalo sie osiagnac pci 160 mhz :))) Czyli, ze cos na realteku powinno pojsc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 uzywane cieciowki 3coma 10/100 na gieldzie w wawie chodza po 50 -70 zeta intele tez sa bardzo dobre i deczko tansze nie trzeba przeplacac za realteki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 hmmmm...zintegrowana? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 hmmmm...zintegrowana? :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Zinterowana :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 WOW....co się stalo? 8O :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ja mam minta i jak sprwadzałem co max moja maszynka wytrzyma to sieciówka 160 ale nie ejst stabilnie. Dlatego jezdze na 140 i sieciówka jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ja ma sieciowe na relteku rtl8139a i chodzi na fsb 150 a kosztuje to "cudo" cale 20 zł i co wy na to?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ja na tym raltku jechałem na fsb 160 i smigało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 moj realtek chodzi lekko z fsb=190Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 moj realtek chodzi lekko z fsb=190Mhz.Czyli tak jak mój (pisałem wcześniej). Mam w serwerze jakąś sieciówke za 30zł (też na Realteku z firmy Planet - po burzy trzeba było szybko zmienić dlatego taka) wymontuje ją i sprawdze ile wyciąne na niej (FSB). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 hmmm Rafał chyba jednak miał rację 8) spidreman i wizard powinni podac jakie mają PCI, bo chyba u nich włącza się dzielnik 1/5 czy może się mylę ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 hmmm Rafał chyba jednak miał rację 8) spidreman i wizard powinni podac jakie mają PCI, bo chyba u nich włącza się dzielnik 1/5 czy może się mylę ?? U mnie może też się włącza 1/5 ?? Przecież ostatnio debatowaliśmy nad tym i swierdziliśmy że Via 266A nie ma 1/5 !!!! (a jednak działało na 190Mhz - FSB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Tom.O przeczytaj dokładnie to co napisałem czy mówiłem o Tobie ?! doskonale wiem jakie dzielniki ma Via KT 266(nawet Rafałowi zwróciłem na to uwagę) ale wizard i spiderman mają Via KT 333, który to chipset dysponuje dzielnikiem 1/5, czyż nie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 U mnie na PCI 41.00 działa ta oto karta Supercom EP-320X-R 100/10/M PCI Adapter, kupiłem ja na warszawskiej giełdzie prz batorego za 35 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...