Skocz do zawartości
Gość

Modecom

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o ich obudowach? Szczególnie o modelu Prostation?

ModeCom:

- tansze w okolicach 150zl maja w sobie zasialcz DEC = szit jak Codegen

- drozsze te w okolicach 250zl maja w sobie zasialcz HuntKey - tylko jest 1 ALE - dokladasz z 50zl (czasem mniej) i masz obudowe Enlight EN-723x z ichniejszym 300W zasialczem - o wiele lepszym niz HuntKey :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sie sklada ze mam modecom prostation 2002R

obudowa jest calkiem fajna, zasilacz huntkeya, dodatlowo dodaja dwa wiatraczki,przod i tyl - niestety do cichych one napewno nie nalza

w komplecie tez jest pudelko z masa srobek, plastkikowych zaczepow i mini uszczelek pod plyte glowna plus metalowe zaslepki na tul

nie wspomne juz o przednim panelu u dolu obudowy - 2 x USB i line in, out

zdejmowany przedni panel, bok prezykrecony na latwo odkrecane sroby

budowa wykonana bardzo estetycznie i dokladnie

jedyna wada ro dosyc glosny zasilacz al i tak wiekszosc dmuchaw na procku go zaglusz !

jednym slopwem polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym bardzo cichą i ładną obudowę. Jak nie ona (Prostation) to poleccie coś innego ale w granicy 330zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tego Imperiala. Nie warto sterowanie i diody działają tak jak by nie działały. Jakoś nie stwierdziłem by coś dawały.

Wykonanie obudowy jest rzeczywiście ładne (jak wszystkie Modecomy - chyba).

Największą wadą jest zasilacz. U mnie WIN, napięcia trzyma ale jago wiatrak zagłuszał wentyl 120mm na 7V, więc jak ktoś ma WC to się wk*****.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym bardzo cichą i ładną obudowę. Jak nie ona (Prostation) to poleccie coś innego ale w granicy 330zł.

enl;ighcik wespomniany wczesniej jest spox :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uważam że modecom robi pożądne obudowy sam mam angela i jest dlamnie najlpesza.przed zakupem angela chciałem kupic jak ty prostation lecz jak ją zobaczyłem z bliska to mi sie odechciało, była brzydka zato angel na zdjęciach wygłądał beznadzieja a w sklepie super !!!!

ogólnie polecam obudowy modecoma te droższe ze względu na zasiłke która jest b.dobra (mi trzyma napięcia rewelacujnie !!!) :roll: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uważam że modecom robi pożądne obudowy ...

jezeli juz to przecietne - pozadne to robi Chieftec/Antec

jest tez taki fajny motyw ze porownywalem (na zywca oczywiscie) 300W Enlighta i 350W HunKey i ten 1 byl ciutke lepszy - wiec 300W HuntKey w porownaniu z 300W Enlightem to II liga i chocby dla samego zasialcza warto dac wiecej o jakies 40zl :!: za obudowe Enlight (ktora jakosciowo plasuje sie miedzy Chieftec a ModeCom - blizej jej do tej 1)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym bardzo cichą i ładną obudowę. Jak nie ona (Prostation)  to poleccie coś innego ale w granicy 330zł.

ENLIGHT EN-7237 ze wszystkich 300W dostepnych w sprzedazy w naszym kraju :!: 8)

ModeCom to przy tym II Liga

Popieram, też stawiam na Enlight'a, teraz pojawił się 7250, wygląda jak 7237 tylko ma z przodu gniazdo usb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...