Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Co sądzicie o ich obudowach? Szczególnie o modelu Prostation? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Widziałem z bliska kilka bud z Modecoma i mogepowiedziec że wyglądają solidnie. Sztywne boki nie będą pewnie mocno rezonansować. Ogólnie polecam. Choć w modelach wyższych daja zasilacze Huntkey'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Co sądzicie o ich obudowach? Szczególnie o modelu Prostation? ModeCom: - tansze w okolicach 150zl maja w sobie zasialcz DEC = szit jak Codegen - drozsze te w okolicach 250zl maja w sobie zasialcz HuntKey - tylko jest 1 ALE - dokladasz z 50zl (czasem mniej) i masz obudowe Enlight EN-723x z ichniejszym 300W zasialczem - o wiele lepszym niz HuntKey :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 tak sie sklada ze mam modecom prostation 2002R obudowa jest calkiem fajna, zasilacz huntkeya, dodatlowo dodaja dwa wiatraczki,przod i tyl - niestety do cichych one napewno nie nalza w komplecie tez jest pudelko z masa srobek, plastkikowych zaczepow i mini uszczelek pod plyte glowna plus metalowe zaslepki na tul nie wspomne juz o przednim panelu u dolu obudowy - 2 x USB i line in, out zdejmowany przedni panel, bok prezykrecony na latwo odkrecane sroby budowa wykonana bardzo estetycznie i dokladnie jedyna wada ro dosyc glosny zasilacz al i tak wiekszosc dmuchaw na procku go zaglusz ! jednym slopwem polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Co sądzicie o ich obudowach? Szczególnie o modelu Prostation?Chciałbym bardzo cichą i ładną obudowę. Jak nie ona (Prostation) to poleccie coś innego ale w granicy 330zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Mam Prostation i muszę powiedzieć że jest świtna poza jednym szczegółem: strasznie głośny wiatrak w zasilaczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Możesz się pokusić o Imperiala, z dodatkowymi diodami na przednim panelu, FireWire i mnóstwem innych bajerów. Przyjemna jest też nowa obudowa Prime za 250zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Mam tego Imperiala. Nie warto sterowanie i diody działają tak jak by nie działały. Jakoś nie stwierdziłem by coś dawały. Wykonanie obudowy jest rzeczywiście ładne (jak wszystkie Modecomy - chyba). Największą wadą jest zasilacz. U mnie WIN, napięcia trzyma ale jago wiatrak zagłuszał wentyl 120mm na 7V, więc jak ktoś ma WC to się wk*****. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A ja tam chcę kupić Codegen'a i zmienić zasilacz - mi tyle styka i tak mam cały czas otwartą obudowę (tak się przyzwyczaiłem, że w ogóle nie zamykam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja mam Imeriala i na prawde jest BARDZO głośno. Szczególnie w nocy. Więc myślę o zminie budy albo chocby zasilacza i wiatrakow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 podejrzewam że wystarczy zmienić wiatrak na cichszy i będzie OK, jutro jadę kupić taki z termistorem to powiem czy jest lepiej A takprzy okazji : termistory przy wiatrakach naprawdę spełniają swoja funkcję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Nigdy z nich nie korzystalem wiec nie wiem, ale to moze byc dobre rozwiazanie. Mysle tez o zasilaczu W0008RE Thermaltake, Thermocontrol, akt. PFC, ale jest dosc drogi 316zl.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Co sądzicie o ich obudowach? Szczególnie o modelu Prostation?Chciałbym bardzo cichą i ładną obudowę. Jak nie ona (Prostation) to poleccie coś innego ale w granicy 330zł. enl;ighcik wespomniany wczesniej jest spox :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Chciałbym bardzo cichą i ładną obudowę. Jak nie ona (Prostation) to poleccie coś innego ale w granicy 330zł. ENLIGHT EN-7237 ze wszystkich 300W dostepnych w sprzedazy w naszym kraju :!: 8) ModeCom to przy tym II Liga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 uważam że modecom robi pożądne obudowy sam mam angela i jest dlamnie najlpesza.przed zakupem angela chciałem kupic jak ty prostation lecz jak ją zobaczyłem z bliska to mi sie odechciało, była brzydka zato angel na zdjęciach wygłądał beznadzieja a w sklepie super !!!! ogólnie polecam obudowy modecoma te droższe ze względu na zasiłke która jest b.dobra (mi trzyma napięcia rewelacujnie !!!) :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 uważam że modecom robi pożądne obudowy ...jezeli juz to przecietne - pozadne to robi Chieftec/Antec jest tez taki fajny motyw ze porownywalem (na zywca oczywiscie) 300W Enlighta i 350W HunKey i ten 1 byl ciutke lepszy - wiec 300W HuntKey w porownaniu z 300W Enlightem to II liga i chocby dla samego zasialcza warto dac wiecej o jakies 40zl :!: za obudowe Enlight (ktora jakosciowo plasuje sie miedzy Chieftec a ModeCom - blizej jej do tej 1) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Jakbyscie mogli napisac conieco dobrego albo i zlego na temat modecomca platinium :> http://www.modecom.pl/produkt.php?391 fajne to to bo niewiem czy kupic ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 mam Prostation, super obudowa ale wentylator w zasilaczu wymień od razu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 fajna malowanka :>> http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7683582 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 fajna malowanka :>> http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7683582 Zaje--- to znaczy suuuper! Chyba bede dzwonil do goscia co mi moze namalowac aerografem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Chciałbym bardzo cichą i ładną obudowę. Jak nie ona (Prostation) to poleccie coś innego ale w granicy 330zł. ENLIGHT EN-7237 ze wszystkich 300W dostepnych w sprzedazy w naszym kraju :!: 8) ModeCom to przy tym II Liga Popieram, też stawiam na Enlight'a, teraz pojawił się 7250, wygląda jak 7237 tylko ma z przodu gniazdo usb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...