Kosher Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Polaczylem wszystkie mostki L1 na tym procku wsadzilem swoje pamieci (max DDR370) i okazuje sie ze procek dziala nawet jako 2200+ 8O Teraz mam problem bo w kompie zostana pamieci, ktore dzialaja na 147Mhz. Pytanie. Ktore mostki jeszcze polaczyc aby miec dostep do mnoznikow np. 13X itp.. Wszystko to na plycie 8K7A+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Zobacz to. Przełącz na 13, a zobaczysz, który mostek trzeba rozciąć, a który połączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Zobacz to. Przełącz na 13, a zobaczysz, który mostek trzeba rozciąć, a który połączyć. Ma takie pytanko mam proca 2000+ czyli 12,5x133Mhz na mojej płycie zamierzam go troche podkręcić jak sądzicie pójdzie mi 10,5x166MHz seria proca to AGOIA są szanse czy nie ma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Zobacz to. Przełącz na 13, a zobaczysz, który mostek trzeba rozciąć, a który połączyć. Fajna strona tylko czy to dziala? Tzn czy ktos juz tego probowal :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Zobacz to. Przełącz na 13, a zobaczysz, który mostek trzeba rozciąć, a który połączyć. Fajna strona tylko czy to dziala? Tzn czy ktos juz tego probowal :?: Wydaje mi się, że nikt tego nie próbował bo prawie każdy odblokowuje mnożnik po to by przestawić magistrale na 166Mhz. Kiedyś już zadałem pytanie na tym forum o to i ktoś mi właśnie odpowiedział, ze trzeba połączyć jeden z tamtych mostków (ale nic nie mówił o przecinaniu), a z tej strony winika, że jednak trzeba jeden mostek rozciąc, a drugi połączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Zobacz to. Przełącz na 13, a zobaczysz, który mostek trzeba rozciąć, a który połączyć.al stuff to naprawde dziala???????? złacze przetne mostki i juz bede miał 2000 albo i wiecej nawet jak mam locked procka???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 To dziala ale mostki, ktore trzeba rozlaczyc sa niestety schowane. O ile acetonem srebrna paste do laczenia mostkow powiedzmy da sie zetrzec o tyle przeciecie mostkow jest na zawsze. Tak gwoli scislosci to te 147Mhz, o ktorych pisalem to max dla pamieci z max timingami, normalnie to chodza na 156Mhz. Z tego co sie zorientowalem to ten procek bedzie chodzil nawet na 1800Mhz ale ze wzgledu na dzielniki mobo chce pozostac przy 133Mhz FSB co nakazuje uzyskac mnoznik 13,5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...