Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Bawilem sie w biosie i nie mam teraz ustawienia przy jakiej temperaturze ma mi sie komp wylanczac, a przy uruchamianiu kompa pisze scaning ide drives. Probowalem przywrocic ustawienia domyslne ale nic to nie daje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bawilem sie w biosie i nie mam teraz ustawienia przy jakiej temperaturze ma mi sie komp wylanczac, a przy uruchamianiu kompa pisze scaning ide drives. Probowalem przywrocic ustawienia domyslne ale nic to nie daje

a tak wogóle to w biosie się nie bawi !!! bo jak się bawisz to możesz sobie zje$#Ć kompa !!! :D wszystkio co zmieniasz w biosie musisz robić z głową :D a nie żadne tam bawienie się !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ad. 2. Wyłącz kontroler Raid jeżeli takowy posiada twoja płyta główna.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ad. 2. Wyłącz kontroler Raid jeżeli takowy posiada twoja płyta główna.

Pozdr.

Powinno być w Integr. Perip. > Onboard ATAxxx RAID, daj Disabled.

A to pierwsze to może > Power Menag. Feat. > CPU Critical Temp. > wpisz jaka Cię interesuje.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...