snc Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Bawilem sie w biosie i nie mam teraz ustawienia przy jakiej temperaturze ma mi sie komp wylanczac, a przy uruchamianiu kompa pisze scaning ide drives. Probowalem przywrocic ustawienia domyslne ale nic to nie daje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ot: czy nie masz żadnych problemów z tym gf4ti4200 gainward ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 z gf4 nie mam zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 nawet nie moge sobie wybrazić jak to zepsułeś, nie wiem robiłeś update BIOSU? bo nie wiem co to jest bawić sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Bawilem sie w biosie i nie mam teraz ustawienia przy jakiej temperaturze ma mi sie komp wylanczac, a przy uruchamianiu kompa pisze scaning ide drives. Probowalem przywrocic ustawienia domyslne ale nic to nie daje a tak wogóle to w biosie się nie bawi !!! bo jak się bawisz to możesz sobie zje$#Ć kompa !!! :D wszystkio co zmieniasz w biosie musisz robić z głową :D a nie żadne tam bawienie się ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Bawilem sie w biosie i nie mam teraz ustawienia przy jakiej temperaturze ma mi sie komp wylanczac, a przy uruchamianiu kompa pisze scaning ide drives. Probowalem przywrocic ustawienia domyslne ale nic to nie dajeAd. 2. Wyłącz kontroler Raid jeżeli takowy posiada twoja płyta główna. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOstek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 witek_p ma racje. Wylaczysz kontroler i na 100% bedzie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Bawilem sie w biosie i nie mam teraz ustawienia przy jakiej temperaturze ma mi sie komp wylanczac, a przy uruchamianiu kompa pisze scaning ide drives. Probowalem przywrocic ustawienia domyslne ale nic to nie dajeAd. 2. Wyłącz kontroler Raid jeżeli takowy posiada twoja płyta główna. Pozdr. Powinno być w Integr. Perip. > Onboard ATAxxx RAID, daj Disabled. A to pierwsze to może > Power Menag. Feat. > CPU Critical Temp. > wpisz jaka Cię interesuje. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...