Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Proszę o pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Proszę o pomoc!Co do wolfenstein to jest topic na software albo zobacz krok po kroczku na benchmark.pl w dziale rankingi. Max payne nie probowalem jeszcze i nie wiem jak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 nie mogę znleźć tego tematu na sofcie...upps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 nie mogę znleźć tego tematu na sofcie...uppsMusisz sciagnac pliczek checkpoint (np. ze strony benchmark.pl w dziale rankingi) i zgrac go do katalogu z gra w podkatalogu main/demos. Odpalasz gre multiplayer i wpisujesz w konsoli (~)TIMEDEMO 1 potem DEMO CHECKPOINT. Po odegraniu calego dema opuszczasz znow konsole (~) i patrzysz ile masz fps. Szczegoly co do samych ustawien sa tam gdzie podawalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 właśnie znalazłem :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 CZy ktoś wie co wpisać w konsoli aby dostać na bieżąco ilość wyświetlanych fps - opcja podawana gdy gr a wchodziła na rynek nie działa!!!!?????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 chodzi o Maxa oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...