Trendzik Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Siema mam płyte główną EPOX 8K9A9l (kt400A) i mam pytanie. Czy da rade wykręcić procka na tej płycie na FSB 200Mhz... ?? Na FSB 180 Chodzi stabilnie, więcej nie sprawdzałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 nie masz dzielnika 1/6 na kt400a - proca może i da radę wykręcić ale czy se dysku nie spalisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 aha, czyli nawet lepiej nie próbować...??...bo mnożnikiem to w sumie nie ma sensu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Dlaczego nie? Jak jest odblokowany, to zawsze można zwiększyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 noo, ale czy nie spale czegoś przy okazji ??...bo już się zastanawiałem nad zmianą płyty głównej, ale narazie chyba nie będę miał sosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Jesli bedziesz mial odblokowany mnoznik to spokojnie mozesz krecic byle z umiarem. Jesli posiadasz dobry cooler i bedziesz kontrolowal temperaturke to nic nie ma prawa sie zepsuc. Co do FSB to tak jak napisal przedmowca twoja plyta nie ma mnoznika wiec ustawienie procka na 200mhz wiaze sie z ogromnym podniesieniem czestotliwosci. Przy takiej operacji nie wroze ci dlugiej zywotnosci dysku ani kart rozszerzen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damekslip Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Ja mam taką płytę główną; miałem kiedyś Athlona XP 2000, mogłem ustawić FSB na 200MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 To, ze mogles ustawic nijak ma sie do tego, czy ustawienie to bylo calkowicie bezpieczne dla reszty sprzetu, a takze czy bylo stabilne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 wiesz ja moge ustawic na 250 i nawet pamieci mi tyle chodzily na nf7 sasiada ale mam 100% pewnosc ze nie ruszy nawet na 200:) niektorym 200 chodzi sprobuj.dysk na ata33 i jazda;D kt400 u mnie po szlifie mostka to max fsb 197-198 w zaleznosci od biosu.pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...