Skocz do zawartości
lucass33

VST

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! :D

Mam pewnien kłopot a właściwie to całkowicie nie wiem o co chodzi :?

Prosze powiedz ci mi co mam zrobić aby wtyczki VST mi działały. Mam program do nich nazywa sie ASIO FX PROCESSOR LE no i jest ok z wyjątkiem tego, ze gdy go odpalam wyskakuje mi coś w tym rodziaju : failed tu create ASIO buffers

Nie wiem o co chodzi w ustawieniech nie moge ustawić tego buffera gdyz go tam nie ma, wogóle juz sie w tym pogubiłem , prosze was o pomoc moze jakiś ptogram do odtwarzania VST no nie wiem co kolwiek co by mnie oświeciło w tej dziedzinie

POZDRAWIAM !!

P.S. PROSZE O WYROZUMIAŁOŚĆ JESTEM NOWY W TE KLOCKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co to za program, ale z reguly programy korzystajace z pluginow VST zakladaja katalog 'C:Program FilesSteinbergVST Plugins' i pluginy tam zainstalowane automatycznie sa przez te programy widziane.

Bycmoze tez masz slaba karte muzyczna, niezgodna ze standardem ASIO. Zintegrowana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam suud blastera 128 prawdopodobnie chodzi o ASIO (jest on konieczny do VST ??) nie ma go w panelusterowania moze masz jakas strone z której go sciągne ?? miałem juz VST i wiem ze mi wykrył a teraz nei mam ...... prosze wiec o podanie mi jakiejś stronki z ASIO

pozdrawiem !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi