Raf1974 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Mam pytanie do starych wyjadaczy. ( do wyjadaczy , a nie do ludzi którzy udają że coś wiedzą o kartach) Mam podkręconego Radeona 9550 firmy Gigabajt, wszystko chodzi pięknie ( nie ma żadnych artefaktów, nic się ni zawiesza , benchmarki okey)radiator karty jest jednak tak ciepły że przy trzymaniu na nim ręki parzy Pamięci są też ciepłe ale nie tak bardzo, mozna powiedziec że dość ciepłe. Teraz moje pytanie , czy taki stan rzeczy może spowodować uszkodzenie karty, jej przegrzanie? Dodam jeszcze że nie montowałem na karcie żadnych radiatorów. Dzięki za odpowiedź (gpu-350 , pamięć-500) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf1974 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 zapmniałem dodać podkręcony na gpu 350 , pamięć 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 "Radeon 9550 - Wady, zalety, cena, O/C" :evil: Najpierw poszukaj potem pytaj, a jezeli w tym temacie nie ma odpowiedzi to pytaj tam, ale gwarantuje, że znajdziesz odpowiedż na swoje pytanie :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Jesli wentylator chodzi to wszytko jest OK, a skoro radjator się nagrzewa to znaczy ze dobrze styla z VPU. Ciebie może parzyć temp. 50' co dla VPU niejest dużą temp. wiec wszytko raczej OK, ale najlepiej jak sprawdzisz temp radjator/VPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...