Moog Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Dzieńdobry ostatnio sytuacja zmusza mnie do zaprzestania grania i słuchania muzyki na głośnikach ( bobas ) . Prosiłbym o radę tanich słuchawkek z mikrofonem prawdziwy max to 100 żł najlepiej żeby było poniżej . Wiem że trudno coś do tej ceny dostać ale może coś doradzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 w tej cenie to chyba najlepiej kupic mica na patyku za 15 a za reszte najlepsze philipsy na jakie cie stac.w tej cenie to chyba najlepiej kupic mica na patyku za 15 a za reszte najlepsze philipsy na jakie cie stac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Za 80 zeta kupisz Media Tech MT357 z X BASS VIBRATION.Sam mam takie i chwalę sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Cytat Logan"]w tej cenie to chyba najlepiej kupic mica na patyku za 15 a za reszte najlepsze philipsy na jakie cie stac.w tej cenie to chyba najlepiej kupic mica na patyku za 15 a za reszte najlepsze philipsy na jakie cie stac.doskonale wiemy że te micy na patyku są do kitu i po krótkim okresie czasu poprostu przestają działać . Znam to z autopsji . Mediatech hm z tego co wiem to ten z vibrą kosztuje 50-60 zł . Cena ok ale jak z jakością itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 skoro ci sie wydaje ze jak sie mica na patyku przyklei to sluchawek do zyskuje na jakosci i trwalosci to jak tam chcesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Cytat Logan"]skoro ci sie wydaje ze jak sie mica na patyku przyklei to sluchawek do zyskuje na jakosci i trwalosci to jak tam chcesz...taki mic to sam moge zrobić nie musze wydawać 15 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 za całe 49.99 kupisz w media markcie manta mm40 nawet niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Cytat za całe 49.99 kupisz w media markcie manta mm40 nawet niezłena mojej wiosce nie ma MM :) ale dzięki za propozycję zobacze co to za cudo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 mi chodzi o to ze w tej klasie czy mic na patyku czy w sluchawkach to bez roznicy bo to jes to samo gowno. MI sie wygodniej korzysta z takiego na patyku i jak sie taki kupi to potem sie ma wiekszy wybor w sluchawkach bo jednak mala czesc ma mic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 zrobiłem z kumplem ze starszego roku elektroniki mic . Wyłapuje wszystko nawet rozmowy w sąsiednim pokoju . Co do słuchawek kupiłem od kumpla ( kasiastego ) który nie potrzebował KOSS UR - 18 Sprzedał mi je za 80 zł nówki . Co sądzicie dobrze zrobiłęm ? W sklepie kosztują 199 żł . Więc myśle ze stracić nie straciłem Zawsze to lepiej niżeli Media-tech :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Sluchawki bardzo fajniutkie. Zwlaszcza za ta cene. A czy ten Twoj mic to cos bardziej wyrafinowanego od przetwornika z elektronicznego, ekranowanego kabla i malego jacka polutowane wszystko razem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Cytat Co sądzicie dobrze zrobiłęm ? W sklepie kosztują 199 żł .wow stary ty to masz farta! no kurde biednymu to zawsze wiatr w oczy :lol: swoją drogą gdyby był ranking na najglupszą odpowiedź to twoja była by na pierwszym miejscu, ja rezerwuje sobie drugie miejsce za tą... ;) do tematu: słuchawki philips ~80zl plus osobno mikrofon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Artur a co w niej aż tak głupiego ? :wink: Czytałem że słuchawki wypadły przeciętnie w teście HIFI muzyk więc pytałem czy wogóle warto było za nie tyle zapłącić :) chyba jednak zajmiesz pierwsze miejsce . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Czym bedziesz te sluchawki napedzal? Za ta kase dobry wybor. A te testy mozna o kant [gluteus maximus] rozbic, najlepiej samemu wziac i porownac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Cytat Cytat za całe 49.99 kupisz w media markcie manta mm40 nawet niezłena mojej wiosce nie ma MM :) ale dzięki za propozycję zobacze co to za cudonajwiększemu wrogowi nie poleciłbym tych słuchawek. Są niewygodne, działa mi juz tylko jedna strona (lewa) (nie uzywałem ich intensywnie), jedynie mikrofon był w miarę, ale naprawde nie polecam. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Cytat Czym bedziesz te sluchawki napedzal? Za ta kase dobry wybor. A te testy mozna o kant [gluteus maximus] rozbic, najlepiej samemu wziac i porownac.Narazie mam tylko ss. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...