Bull_Byk Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Zakupilem plyte glowna Abit NF7-S2. Problem polega na tym ze jak podlaczylem glosniki(pobowalem 5.1 jaki i zwykle stereo) to slychac w nich jakby przepiecie i nie wiem czy to jest spowodowane. Jakies zwarcie wadliwa plyta czy co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 aaaa i jak sie jeszcze okazuje wystarczy tylko podlaczyc nie trzeb podglasniac moze byc sciszone i slychac jakby przepiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Czy jest ktos kto moglby mi cos zasugerowac?? czy to wina plyty gl glosnikow czy moze zasilania?? hmmm a moze to dlatego ze zasialcz obudowsy kompa byl podlaczony do gniazdka bez uziemienia?? a moze to wada i ma isc z tym na gwarancje?? pomoze mi ktos?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Jeśli będziesz pisał post pod postem to nie dziw się, że Ci nikt nie odpowie bo tym samym łamiesz regulamin. Używaj opcji "Zmień" do edycji postów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 a jak podpiales glosniki? Ja np mam prezesluchy jak podpialem glosniki przez wyjscia przednie obudowy (podpiecie przez interfejs obudoiwy doi pinów na plycuie) Obok bylo tez USB (wyjscie na przód obudowy) i musialem podpiac dzwiek na wyjscia z tylu obudowy zeby nie miec denerwujacego pisku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 a jak podpiales glosniki? Ja np mam prezesluchy jak podpialem glosniki przez wyjscia przednie obudowy (podpiecie przez interfejs obudoiwy doi pinów na plycuie) Obok bylo tez USB (wyjscie na przód obudowy) i musialem podpiac dzwiek na wyjscia z tylu obudowy zeby nie miec denerwujacego pisku Nie do konca rozumiem co piszesz moglbys to jasniej opisac dla typowego lamera jakim ja jestem?? bo rozumiem ze masz mozliwosc podlaczenia glosu w jakis inny sposob bo masz specjalne zlacza w obudowie ktore w jakis sposob podlaczasz do k.muzycznej?? a moze zle rozumiem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...