Skocz do zawartości
Bull_Byk

Problem z dźwiękiem na Abit NF7-S2

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest ktos kto moglby mi cos zasugerowac?? czy to wina plyty gl glosnikow czy moze zasilania?? hmmm a moze to dlatego ze zasialcz obudowsy kompa byl podlaczony do gniazdka bez uziemienia?? a moze to wada i ma isc z tym na gwarancje?? pomoze mi ktos??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak podpiales glosniki?

Ja np mam prezesluchy jak podpialem glosniki przez wyjscia przednie obudowy (podpiecie przez interfejs obudoiwy doi pinów na plycuie) Obok bylo tez USB (wyjscie na przód obudowy) i musialem podpiac dzwiek na wyjscia z tylu obudowy zeby nie miec denerwujacego pisku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak podpiales glosniki?

Ja np mam prezesluchy jak podpialem glosniki przez wyjscia przednie obudowy (podpiecie przez interfejs obudoiwy doi pinów na plycuie) Obok bylo tez USB (wyjscie na przód obudowy) i musialem podpiac dzwiek na wyjscia z tylu obudowy zeby nie miec denerwujacego pisku

Nie do konca rozumiem co piszesz moglbys to jasniej opisac dla typowego lamera jakim ja jestem?? bo rozumiem ze masz mozliwosc podlaczenia glosu w jakis inny sposob bo masz specjalne zlacza w obudowie ktore w jakis sposob podlaczasz do k.muzycznej?? a moze zle rozumiem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...