AMD55 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Witam mam zamiar kupic w grudniu jakąś karte grafiki GF FX 6800GT jest strasznie drogi i mam też na oku rasdeona 9600 a chodzimi żeby pograć w dooma 3 na na jawyższych detalach 1gb ramu w drodze Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Czy radeon 9600 wystarczy na najwyższe detale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Radeon 9600 ledwo wystarcza na średnie detale :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Na High detale - R9800, FX5900 Na Ultra X800, 6600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 To ciekawe jaka musi mieć grafike na ultra pewnie extra a z drugiej strony robiąc tak wymagającą gre powinni zdać sobie sprawę że będzie mały zbyt tej gry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 To ciekawe jaka musi mieć grafike na ultra pewnie extra a z drugiej strony robiąc tak wymagającą gre powinni zdać sobie sprawę że będzie mały zbyt tej gry!Myslisz ze Polska jest glownym rynkiem zbytu tej gry?:lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Na Fx5900 spokojnie gram na high detalach ale i tak je jeszcze zwiększam w konfigu ręcznie :) . Jeszcze nie widziałem aby poniżej 25 klatek spadło. Oczywiści anizo w tej grze jest zbędne więc je wyłączam ale za to inne bajery powłączane i chodzi bardzo płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...