WaWrzOL Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 :arrow: Czy istnieje jakies rozserzenie ktore pokazywalby (tak jak np. w Operze) bierzacy transfer jak Du Meter? :arrow: Czy Mozilla moze automatycznie zapisywac sesje na wypadek zwisu/wylaczenia przegladarki? Od godziny jestem szczesliwym posiadaczem Firefoxa :D Zmienilem Opere poniewaz 10% mialo bledy. Rozszerzenia sa genilane - skroty do foobara :D Do szczescia brakuje mi tylko tych dwoch drobiazgow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 1. Extended Statusbar 2. Session Saver, taką funkcję ma też Tabbrowser Extensions. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Extended Statusbar dzila ale Session Saver i Tabbrowser Extensions nie poniewaz nie sa kompatybilne z RC1 :? Przydaloby sie przyklejone kompendium FireFoxa aby uswiadomic ze jest wspaniala alternatywa dla IE, Opery i innych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 http://www.extensionsmirror.nl/extfirefox/...0.2.1_pass2.xpi - kompatybilny z 0.9 - 5.0. http://piro.sakura.ne.jp/xul/xpi/tabextensions_en.xpi - kompatybilny z 0.6 - 1.0. ...aby uswiadomic ze jest wspaniala alternatywa dla IE, Opery i innych :)Bez przesady - jak można wrzucać do "jednego worka" Operę i IE. Firefox jest doskonałą alternatywą dla IE, ale to czy ktoś używa Opery, Firefox'a czy innej Dobrej Przeglądarki, zależy wyłącznie od jego gustu i przyzwyczajeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Jak mam przeniesc ulubione z Opery :?: Bo chcialbym sprobowac tego FireFoxa no alle nie umiem se poradzic ;) Update Menedzer importu niestety nie zaimportowal poprawnie tych zakladek z Opery. Wiec weksportowalem zakladki z Opery i zapilsalem w pliku .html. Niestety reczne zaimportowanie tez nic nie dalo.. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Bookmarks --> Manage bookmarks --> File --> Import --> Opera. U mnie Firefox zaimportował bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 U mnie niestety nie :? A pozatym po kilkukrotnych probach importu tak jak Ty podalesz.. zostalem bez ulubionych :? Poprostu ulubione w Operze "znikly"...Dobrze ze mialem kopie jakis starych ulubionych z IE ktore bez problemu zaimportowalem. Mimo takiego poczatkowego zrazenia sie, zostalem na FireFoxie poniewaz zauwazylem ze szybciej pracuje i jest prostszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 no nastepny ktory poszedl w dobrym kierunku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ale szczerze gdyby nie bylo pluginu ktory dodaje gesty mysza to strasznie ciezko obslugiwalo mi sie FF... ale na szczescie jest taki plugin i dolaczam do fanow FF chociaz Opera nigdy mnie nie zawiodla.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...