przeciwnik Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 pytanie jak w temacie. jak wylączam go w uslugach to niby się wyłącza ale jak uruchomie kompa to dalej jest wlączony :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Klikasz 2 razy na usługę, startup type: disabled. I powinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Klikasz 2 razy na usługę, startup type: disabled. I powinno być ok. no własnie że nie jest ok. ponoć zeby to wyłączyć trzeba to zrobić w rejestrze a ja nie wiem jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ogólnie usługa nie ma zbytnio prawa się uruchomić jak jest disabled. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 a dajesz zatrzymaj usługe czy nie uruchamiaj :] i w czym Ci to przeszkadza.. bo mi tylko pomaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...