ent Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Witam! Od niedawna jestem posiadaczem konta w Inteligo, przez pierwsze 2 miechy udostepniali powiadomienia SMSem za darmo, ale od jutra leci 3 miesiac i chce wylaczyc te powiadomienia (za drogo). Jak (czy) mozna to zrobic? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 dzwoń na infolinie i przygotuj kartę-zdrapkę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ent nie lepiej było pogrzebać w papierkach które dostałeś w tej walizeczce i zadzwonic na infolinie :?: Nie czaje takich tematów :/ 5 sekund roboty http://www.inteligo.pl/infosite/oInteligo_kontakt.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Done 8) dzieks Kucyk - karta-zdrapka potrzebna nie byla - konsultant zalatwil sprawe :D FumFel20 - byc moze masz racje, ale w tych papierkach to ja niezbyt sie lapie, a ten formularz pomcy z www, to..... wyslalem im, ale nie odpisali na maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Done 8) dzieks Kucyk - karta-zdrapka potrzebna nie byla - konsultant zalatwil sprawe :D FumFel20 - byc moze masz racje, ale w tych papierkach to ja niezbyt sie lapie, a ten formularz pomcy z www, to..... wyslalem im, ale nie odpisali na maila. dokonałeś zmian na koncie bez karty zdrapki hmm :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Bo oni trochę wolno odpisują na pytania. Co do wyłączania powiadomień - nie jestem pewien, ale chyba via www też się to dało zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justytka Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Bo oni trochę wolno odpisują na pytania. Co do wyłączania powiadomień - nie jestem pewien, ale chyba via www też się to dało zrobić. prosze o wskazowki, gdzie mozna to wylaczyc przez www, bo ja chyba slepa jestem :P odpowiadam na komentarze ktore zaraz padna.. nie, nie moge zadzwonic, poniewaz nie mam telefonu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Done 8) dzieks Kucyk - karta-zdrapka potrzebna nie byla - konsultant zalatwil sprawe :D FumFel20 - byc moze masz racje, ale w tych papierkach to ja niezbyt sie lapie, a ten formularz pomcy z www, to..... wyslalem im, ale nie odpisali na maila. Drogie, nie drogie - ja bym bez tego nie przeżył ;) prosze o wskazowki, gdzie mozna to wylaczyc przez www, bo ja chyba slepa jestem :P odpowiadam na komentarze ktore zaraz padna.. nie, nie moge zadzwonic, poniewaz nie mam telefonu :blink: Nie ma telefonu... Jest darmowa infolinia, pójdziemy do budki i zadzwonimy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 łohohoho ale wykopalisko :D jeszcze moj topik :D Ja nie znalazlem zadnej opcji sluzacej do wyl/wl powiadomienia SMSem przez net. Chyba tylko tel zostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 jak niedawno zakladalem konto to babka na infolini powiedziala chyba ze tylko przez infolinie mozna to wylaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 łohohoho ale wykopalisko :D jeszcze moj topik :D rotfl, ja myślałem że on świeży ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...