adi_em Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Może to nie jest najlepszy dział no ale cóż, wybrałem ten. Podłączyłem sobie monitor i telewizor pod karte graficzną (Gigabyte R9600Pro). Gdy ustawiałem rozdzielczoś i ustawienia nakładki(klonowania) i leciał film z cd nagle rozsadziło mi płytę w napędzie... Wyczyściłem CD-ROM (stary LG) i narazie działa ale chyba troche gorzej, nie ważne. Czy przyczyną tego mógła być poprostu zła płyta i zbieg okoloiczności czy coś jeszcze... Chyba nie to że były dwa monitory... Prosze o opinie! POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 TEMAT ZAKŁADA SIĘ RAZ! Uwazam, ze to zbieg okolicznosci. Miales LG? Bo w nich czesto tak sie dzialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 tak mam nadal bo wyczyściłem troche z okruszków i chodzi, jeszcze.... mam jeszcze nagrywarke i dvd wiec jakby co to nie jestem bez napedu ale uzywałęm tego lg bo nagrywarka się zużywa jaks ię jej uzywa jako zwykłęgo CD-ROM'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 i mam nadzieje że to tylko była wina plyty (czerowny HIT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Plyta tez mogla byc przyczyna. HIT to bubel. Z reszta nie rozumiem na czym ludzie oszczedzaja. Za 1.20 mozna kupic Memorexa... Bez sciemy, wypalilem juz ich z 500 i zadna nie zawiodla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 nie ja tą płytę kupowałem a z memorexem mam złe przygody mam jedną jego RW i są z nią straszne problemy od początku ale to może tylko jeden egzemplarz padnięty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Z CD-RW mialem tez problem. WYpalilem normalnie i nie dalo sie jej juz odczytac. Najlepsze jest to ze nie mozna jej teraz sformatowac, bo komputer zawiesza sie po wlozeniu jej do napedu... ale taki przypadek mialem tez z inna CD-RW. Co do tematu - pisalem o CD-R - sa naprawde git. POLECAM. Dodam tez jedno: nie wypalam szybciej niz 24x, z reguly 16x, a nagrywarke mam 52. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ja tez nie do 24 nie błedów, powyzewj prawie zawsze jakis sie znajdzie mam Liteona 52/32/52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...