Skocz do zawartości
lori129

Problem AXP 1600+....pauzy kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od 2/3 tyogdni mam coś w rodzaju pauzy w kompie....tzn. odpalam sobie IE wpisuje adres klikam enter i przeglądarka tak jakby się zawiesza ale po chwili się odblokuje i stronka wchodzi.....ale jak przeglądarka się "zatrzyma" to inne rzeczy dobrze działają......oprócz IE takie pauzy też ma nieraz cały windows......zaczeło się to jak miałem winXP....miałem także zainstalowany winME i win98(pierwsza i dróga edycja)....może ktoś wie dlaczego tak się dzieje??

P.S Procka mam AXP 1600+ którego miałem podkręconego na 1800+(1.4@1.53GHZ), przywróciłem fabryczne ustawienia BIOS'u i dalej to samo....temperatura oscyluje w oklicach 45-51 stopni(maks to 90)także temp. wykluczam......w tle chodzi SETI, ale nawet jak go wyłącze to jest tak samo........zasilacz raczej działa dobrze bo sprawdzałem inne to było tak samo.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AHA mój błąd faktycznie....maksymalna temperatura może wynosić 90stopni.....a napięcie to mam domyśle 1.75V bodajże(niechce mi sie resa robic:D)...dawałem nawet +0.50V i nic..dalej to samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...