Tragboo Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Właśnie sprzedalem mojego Bartona 2500XP (3200XP :P ) z ASUSEM A7n8x delux gold co byście mi teraz polecili tak zeby na dluzszy czas starczylo... Moze przezucic sie na pentiuma bo chyba w atlhlona 64 nie ma sensu narazie inwestować... Prosze o konfiguracje procesor + pł glówna co do reszty flakow mam Radka 9800XT 2x geile 256 (dual) no i tyle :) yhyh z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 A co takiego robiłeś na tym kompie, że config który miałeś do tej pory ci nie wystarczał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tragboo Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 miałem mozliwosc dochodowej sprzedarzy :) bardzo dochodowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Bierz A64 :!: Cena w stosunku do P4 porownywalna a wydajnosc wieksza... Moje typy to athlon64 2800+ oraz plytka DFi LanPartyUT nF250Gb a jak nie bedzie to Abit KV8PRO 3rd Eye :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...