Drozda Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Witam wszystkich. Mam problem z moim epoxem, otóż gdy np czyszcze kompa, lub podłączam dysk itp po włączeniu kompa na wyświetlaczu pojawia sie znak C1 (błąd pamięciczy jakoś tak) i jest czarny ekran,komp niestartuje, z głośniczka wydobywa sie jakiś alaram czy coś w podobie.Gdy poruszam pamięcią lub ją wyjme i włoże za którymś tam razem wszystko jest oki, sprawdzałem na innych pamięciach i jest to samo :? Czy trza płyte do serwisu oddać czy jak ?? Prosze o pomoc. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Miałem to samo na 8RDA+ działo się kilka razy potem już jak padła to nie wstała i trzeba było oddać do serwisu bo BIOS padł. Natomiast na 8RDA3+ pomogło mi wyjecie baterii ustawienie zworki na czyszczenie BIOS-u, odłączenie kabla zasilania wciśniecie parę razy power, potem poszedłem spać rano jak wstałem i złożyłem wszystko do kupy więcej już tego problemu nie miałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Trza będzie pokombinować, a jak padnie to sie mówi pech, mam jeszcze około 19 miechów gawarancji, dzięki za rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...