Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 gdzie mozna zobaczyc ile procki AMD wydalaja ciepla??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 i mi by to sie prszydało. słyszałem ze jest programik do obliczania tego ale z glowy m9i wypadla jego nazwa moze ktos wie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 o taki programik to by sie zdal podajcie nazwe a najlepiej linka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 nie czasem Radiate? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 nie czasem Radiate?własnie to ten programik ale czy to jego pełna nazwa. moze jakis link do niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 nazwa na 95% pelna, sciagnelem go prawie napewno z benchmark.pl, ale teraz cos namieszali w downloadzie i nie widze... pozatym po nazwie to juz latwo znalezc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 nazwa na 95% pelna, sciagnelem go prawie napewno z benchmark.pl, ale teraz cos namieszali w downloadzie i nie widze... pozatym po nazwie to juz latwo znalezc.nie tak latwo zobacz co przegladarki wyrzucaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 widziałem gdzieś an 4maxcool tabelke z danymi o wyziewaniu ciepła, ale ni podkręconych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 bo szukac trzeba umiec... ja w googlach wpisalem "radiate cpu" i pierwszy (!) link zaprowadzil mnie do tego programu... ps. dobrze wiedzialem co wyrzuci samo "radiate" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 he znalazlem i podaje link a nie tak jak ty :P :D http://www.overclockers.com/articles430/ prosze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...