Skocz do zawartości
Slayer

Którą obudowę wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety cena 130zł i dobry mocny zasilacz się wzajemnie wykluczją :(

Koszt produkcji DOBREGO zasilacza oscyluje w okolicach tych 130zł a co z resztą budy, marżach sklepów, hurtowni, transportem :?: Pomyśl ile kosztuje złożenie zasilacza Codegen, skoro całą budę możesz kupić za 130zł :?: :!: TANIE zasilacze nigdy nie będą dobre. Taka jest prawda (niestety boli - głównie po kieszeni).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Propo zasilaczy- zasilacz dla P4 ma inne wyjście, więc sie stosuje do zasilaczy starszego typu przejściówki, tak? Czy ma to jakieś znaczenie dla dla przepływu prądu? Nurtuje mnie problem, bo mimo, że sytem jest stabilny i w miarie wydajny( ech te SD-Ramy), to procesor zamiast 1,75 ma 1,68 V. Nie sądzę, żeby to była wina za słabego zasilacza. Przecież jak piszę, komp nie jest w stanie ciągnąć tych 230 W. Dlatego zastanawiam się nad zasilaczem, który byłby kompatybilny dla P4- ale czy to jest niezbędne? O co chodzi z tym zaniżonym napięciem? Bios ani stary ani nowy nie zmienił w tym fakcie nic. Więc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze ta ?

TRACER TRO-535 BETA ivory/blue

http://www.simmtech.pl/!ZDJECIA/JpegMini.simm?nazwa=!pic/1879.jpg

Też mi się podoba :) Jan na razie mam Obudowę Green- w lutym 1999 kupiona za 350 zł 8O Potem jeszcze zdrożała do 400 8O 8O A moze nie ma sensu jej wymieniać- kumpel daje za wszystko 50 zł. Ma ona z przodu takie kratki do leprzej wentylacjii- wielkość jak big tower prawie. A moze zrobićmoda i jakieś świetlówki zamontować, ekrany LCD, neony :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Szkoda kasy na nowa budę, lepiej kup dobrą zasiłkę.

230W to on ma na naklejce w idealnych warunkach. Jak byś mu rzeczywiście tyle dał to szanse na spalenie są całkiem spore. W Codegenach 300W są spadki napięcia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...