Lipcowy Poranek Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Cześć !! Chciałem Was zapytać czy kupując ogniwo peltiera muszę dokupić do tego radiator z wiatrakiem ?? Proszę o szybką odpowiedź, bo chciałem złożyć zamówienie :) Jeżeli kupić wiatrak to jaki ( cena nie ma znaczenie :/ ) Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipcowy Poranek Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Przepraszam !! Zapomniałem podać konf. AMD Athlon XP 2600+/333 na Asus K7N8X 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 raczej nie bardzo...wiatraki sa za slabe do ogniwa peltiera i spali sie proc i peltier i wiatrak. do peltiera to tylko woda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Poczytaj troszke ... to nie boli Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipcowy Poranek Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 A możecie mi doradzić jakie WC ?? Bo naprawdę nie wiem. Chodzi mi o coś naprawdę wydajnego i prostego, żeby moje łapy w których się wszystko pali nie zepsuły tego podczas montażu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...