Gość sajmon1983 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 jakie polecicie mi pamięci do mojego sprzętu. Pamięci 512 mb pc 400mhz lub więcej do 400 zł Hynix 512MB PC-400-D43 Czy Kingmax Hardcore 512MB PC466 Będą lepsze a może inne. pamięci chciałbym żeby chodziły synchronicznie z prockiem po podkręceniu np. 250fbs*9=2250 lub 275*9=2475. jakie będą najlepsze. a te swoje hyperx chcę sprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Czegoś nie kumam jeżeli masz Hyper x na kosciach winbonda to jak im podniesiesz napięcie 2.8-3V to spoko biją te Hynixy i Kingmaxy bo można uzyskać na nich cl2 a tamte nie lubia niskich tymingów pozatym ktos kupił Kingmaxy 466 i okazało sie że sa na kościach Hynixa :lol: tak więc ja bym nie zamieniał tych pamiatek które masz chyba że to nie są Hypery na Winbondach BH ??? ale i tak chyba są lepsze od tamtych :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 tak więc ja bym nie zamieniał tych pamiatek które masz chyba że to nie są Hypery na Winbondach BH ??? ale i tak chyba są lepsze od tamtych :) :wink: Kingston HyperX 3200A 256MB jest na Winbondach CH-5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 jeśli kingmaxy były by na BGA to .. :D i tak raczej przy ~240 będzie dysyć, na pewno nie 275,, za to bga podobno lubią niskie timingi.. większe prawdopodobieństwo na wysokie fsb masz z hynixami ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...